Terra21Terra21
Forgot password?

Likuliku Lagoon Resort

Možnosti nastanitve

Bure ob plaži

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 57 m2, vam ponuja prostor sprostitve in zasebnosti, zunanji tuš z veliko teraso, tradicionalno opremo in lepim razgledom.

 

Deluxe Bure ob plaži z bazenom

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 57 m2, vam ponuja zaseben bazen in zasebne ležalnike, zunanji tuš in dvorišče obkroženo z vrtovi. Razvajajte se v osemnajstih burejih.

 

Over-Water Bure

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 57 m2, vam ponuja takojšen skok v morje in zasebno svetišče, kjer se boste sprostili.

 

Hotels
5 star
Oceania
Fiji

Likuliku Lagoon Resort je zatočišče subtilnega razkošja. Je edinstven in poseben kraj namenjen samo odraslim, zasnovan s celovitostjo kulturnih vrednot, tradicionalnega oblikovanja in arhitekture, ki ga objema priznana toplina Fidžijcev.

Nastanitev
Tradicionalno oblikovane in opremljene nastanitve s pogledom na laguno in ocean vas pričakujejo. Vsaka od nastanitev je bila zgrajena z navdihom avtentične arhitekture, naravnimi materiali in tradicionalnimi značilnostmi. Prepustite se naravnim materialom – lesenemu dnu, lesenim okenskim okvirjem in ročno tkanimi umetninam.

Restavracije in bari
Uživajte v polnem penzionu restavracije Resort´s Fijiana, ki vas bo očarala s svojo katedralno arhitekturo. Doživite iskreno, igrivo in naravno hrano, ki vam jo ponuja otok, z najboljšim naravnimi in mednarodnimi sestavinami. Obiščite Masima bar ali Dua Tale bar in se sprostite ob osvežilnem napitku.

SPA
Sprostite se v Tatadra spa, kar pomeni „hiša sanj“. Razkošno in mirno okolje, postavljeno v zelenje otoka, vas bo popeljalo k sprostitvi. Uživajte v naravni kozmetiki, ki vam bo nudila telesne kot duševne tretmaje.

Aktivnosti
Uživajte v vodnih športih, snorklajte, podajte se na ribarjenje, naučite se surfati. Odpravite se na potepanje po drugih otokih ali pa si privoščite križarjenje ob sončnem zahodu.

Ponudba in oprema namestitve Likuliku Lagoon Resort

24 urni fitnes, 24 urna recepcija, prevoz iz/na letališče, bar, brisače, senčnik, računalniška postaja, prostor za konferenco, določeni kadilski prostori, trajekt (doplačilo), brezplačen brezžični internet, brezplačen zajtrk, brezplačen internet, spa, vrt, trgovina s spominki, knjižnica, limuzina ali najem avtomobila, prostor za prtljago, dva bara, oseminštirideset stavb, eno nadstropje, zasebna plaža, soba za sestanke, zunanji bazen, ležalniki, senčniki, bar ob bazenu, portir, restavracija, televizor v skupnih prostorih, petinštirideset sob, izleti, poročno slavje, leto izgradnje: 2007.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Likuliku Lagoon Resort Fiji, Oceania

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!