Terra21Terra21
Forgot password?

Tokoriki Island

Možnosti nastanitve

Beachfront Bure

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 60 m2, vam ponuja klimatizirane prostore, ki so opremljeni z mešanico modernega sloga in klasične Fiji opreme. Vključuje kopalne plašče, mini bar, ventilatorje, ležalnike, visečo mrežo in zunanji tropski tuš.

 

Beachfront Pool Bure

Največje število gostov:
3

Sobe, v velikosti 60 m2, vam nudijo klimatizirane prostore, opremljene z mešanico modernega in Fiji sloga. Ima zaseben bazen z veliko teraso. Ponuja vam kopalne plašče, ventilatorje, ležalnike, viseče mreže, zunanji tropski tuš.

 

Sunset Pool Villa

Največje število gostov:
2

Vila, v velikosti 120 m2, vam ponuja zaseben bazen, ležalnike in kabino z dvema dnevnima posteljama. Prostori so klimatizirani, na voljo vam je kopalni plašč, mini bar, dnevni prostor, zunanji tropski tuš.

 

Hotels
5 star
Oceania
Fiji

Takoriki Island Resort je butično razkošno letovišče, kjer boste uživali v romantičnih počitnicah na plaži s popolnim gostoljubjem. Začutili boste zlitje sodobnega in tradicionalnega. Pobegnite na razkošne počitnice in se počutite sproščenih na medenih tednih.

Namestitev
Uživajte v luksuznih vilah in buresih, kjer se srečata sodobnost in tradicija. V šestintridesetih buresah in vilah se počutite vrhunsko v klimatiziranih prostorih, bujno urejenih vrtovih. Prepustite se razkošnim vilam ob bazenih. Odklopite realni svet, interneta, telefonije in se prepustite sanjskemu luksuzu.

Restavracije in bari
Odločite se za eno izmed številnih jedilnic na otoku. Kuharji vas bodo razvajali z vsakodnevnimi novostmi na meniju, kjer ponujajo lokalne in uvožene izdelke. Jedi so sestavljene pod vplivom južne Afrike in Azije s sodobnim mednarodnim zasukom. Uživajte v jedeh, pripravljenih posebej za vas.

SPA
Prepustite se luksuznemu spa razvajanju v dvoje ali pa si privoščite katero izmed masaž. Razvajate se lahko v lastni vili, kjer se lahko odločite med pestro ponudbo tretmajev. Razvajali vas bodo s kvalitetno znamko kozmetike Nama Fiji.

Aktivnosti
Prepustite se lokalni kulturi, odpravite se na piknik na plaži. Bodite aktivni in se odločite za potapljanje, vožnjo s kajakom. Odpravite se na košarko, izlet na ladjo s steklenim dnom in uživajte v podvodnem svetu.

Ponudba in oprema namestitve Tokoriki Island

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Tokoriki Island Fiji, Oceania

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!