Terra21Terra21
Forgot password?

Fonteverde

Možnosti nastanitve

SUITE VAL D’ORCIA

Največje število gostov:
3

Uživajte v razkošni suiti. Pogled iz zasebne terase vas bo navdušil. Razkošna dnevna soba je idealna za dnevni počitek, spalnica z zakonsko posteljo vam bo nudila največ udobja – uživajte v marmorni kopalnici s tušem in kopalno kadjo.

Junior Suite

Največje število gostov:
3

Suita je sodobna in luksuzna. Zraven zakonske postelje, marmorne kopalnice s tušem ponuja še udoben dnevni prostor, kjer lahko prespi tretja oseba.

Soba Privilege valle

Največje število gostov:
2

Uživajte v razkošno opremljeni sobi s pogledom na nepozabno pokrajino. Soba vam ponuja zakonsko posteljo in kopalnico s tušem.

Soba Queen

Največje število gostov:
2

Uživajte v razkošno opremljeni sobi z zakonsko posteljo in marmorni kopalnici s tušem.

Hotels
5 star
Italija
Toskana
Località Terme, 1, 53040 Stabilimento Termale SI, Italija

Odločite se za Fonteverde – od panoramskega termalnega bazena in razgibane terase s pogledom na Val d’Orcia do vinske kleti in prvovrstne storitve. Odkrijte edinstveno lokacijo in edinstven hotel. Počutite se sproščeni in uživajte v toskanski pokrajini.

Namestitev
Hotel vam ponuja pestro izbiro sob in suit. Uživajte v razkošnih sobah, marmornih kopalnicah in terasah z edinstvenim razgledom. Luksuz v sobah vas bo navdušil – udobje, ki ga nudijo, je edinstveno – preprosto uživajte.

Restavracije in bari
Prepustite se kulinarični izkušnji hotela. Uživajte v edinstvenem zajtrku iz hotelske terase, razvajajte se z okusi Toksane, Itaije in sveta – odločite se za večerjo pod zvezdami na terasi in doživite enkratno kulinarično izkušnjo.

SPA
Pestra ponudba spaja vas bo popeljala v naravo. Odločite se za naravne tretmaje in obnovite svojo kožo in telo. Odpravite se v termalni spa in se namakjte v termalnih vrelcih ali pa se odločite za klasičen spa dan in izberite eno izmed masaž.

Aktivnosti
Odkrijte okolico. Odpravite se na tek ali pohod. Sprehodite se po idilični naravi. Preizkusite katerega izmed športov ali obiščite sosednje kraje. Preprosto uživajte.

Ponudba in oprema namestitve Fonteverde

Bazen, spa, klimatizirani prostori, restavracija, bar, razgled, aktivnosti.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Fonteverde Toskana, Italija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!