Terra21Terra21
Forgot password?

Four Seasons Bora Bora

Možnosti nastanitve

Bungalow Suite nad vodo z bazenom

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 104 m2, vam ponuja zasebno teraso in bazen, klimatizirane prostore, posteljo king velikosti, dnevni prostor, zofo, dostop do interneta, mini bar, kavo in čaj, opremo za snorklanje.

 

Hotels
5 star
Oceania
Bora Bora

Nadvodni bungalovi in podvodne pustolovščine vas vabijo v to peščeno idilo. Nazdravite ob sončnem zahodu iz vašega zasebnega bazena, prepustite se zvezdam na neb ali pa se preprosto „izgubite“ v laguni, kjer boste občudovali ribe in pisane korale.

Namestitev
Odkrijte vile Estates Beachfront, največje in najzasebnejše namestitve letovišča. Vaš predani gostitelj vile bo poskrbel, da bo vaše bivanje nepozabno. Uživajte v bungalovih nad laguno. Uživajte v bazenu iz katerega lahko skočite naravnost v morje. Morda boste izbrali nadvodne suite z veliko opremljeno teraso.

Restavracije in bari
Uživajte v francoski kuhinji restavracije Arii Moana. Privoščite si obrok v dnevu in noge razvajajte v pesku restavracije Fare Hoa Beach bar & grill. Zajtrkujte ob jutranji sapici v Tere Nui. Če se vam zahoče azijskih okusov je tukaj Sunset restavrant & bar, lahko pa si večerjo privoščite kar v svojem bungalovu.

SPA
Privoščite si razvajanje v nadvodni spa suiti, kjer bodo poskrbeli za vse vaše želje. Izberite enega izmed značilnih spa ritualov, kot so glajenje kože, tahitski puder iz črnih biserjev ali oblog iz alg.

Aktivnosti
Prepustite se potapljanju in snorklanju. Odpravite se na vožnjo z jadrnico. Prepustite se vodnim športom ter razvajanjem.

 

Ponudba in oprema namestitve Four Seasons Bora Bora

"Neskončen" bazen, otroški bazen, fitnes, tenis igrišče, odbojka, spa, vodni športi, katamaran, hranjenje morskih psov, potapljanje, otroški klub.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Four Seasons Bora Bora Bora Bora, Oceania

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!