Terra21Terra21
Forgot password?

Four Seasons Desroches Island

Možnosti nastanitve

Beach Bungalow

Največje število gostov:
2

Bungalov na plaži, v velikosti 54 m2, vam ponuja zatočišče med palmami in bližino plaže. Spalnica ima pogled čez teraso in zaseben bazen.

 

Coral Villa na plaži

Največje število gostov:
2

Villa na plaži ima direkten dostop na plažo in pogled na ocean. Prilagojena je bivanju notri in veni. Nudi vam zaseben bazen in viseče mreže. Uživajte v 56 m2.

 

Sunset Villa na plaži

Največje število gostov:
2

Uživajte ob sončnem zahodu iz zgornjega balkona vile. Nudi vam oprt tip spalnice in dnevnih prostorov, zaseben vrt in bazen.

 

Sunset Suite na plaži

Največje število gostov:
4

Le nekaj korakov od plaže vam nudijo panoramski pogled čez ocean. Uživajte v zasebnem bazenu, terasi. Suita vam ponuja 105 m2.

 

Desroches Suite

Največje število gostov:
6

Suite, v velikosti 233 m2, vam ponujajo direkten dostop na plažo s pogledom na ocean in sončni zahod. Dve suiti sta dodatno premljeni z dnevnim prostorom, zasebno teraso in tropskim vrtom, kjer se nahaja 45 m2 velik bazen.

 

 

 

Two Bedroom Villa

Največje število gostov:
4

Two-Bedroom Villas are located on the picturesque nothern shoreline of Desroches Island. Just steps from the white-sand beach, the open-floor-plan lounge blends seamlessly with the poolside terrace, while two ensuite bedrooms feature every modern convenience. Villa size 160 sqm.

Three Bedroom Residence Villa

Največje število gostov:
6

Three-Bedroom Residence Villas are perfect for family retreat. Centre around an outdoor pool and garden. Open-air living areas flow seamlessly from indoors to out, and are complemented by a family kitchen and dining area.  Villa size 250 – 400 sqm.

Hotels
5 star
Sejšeli
Desroches Island

Uživajte v miru, petju ptic in oceana. Kot edino letovišče na tem otoku, sredi indijskega oceana, vam ponuja neskončno plažo, v vilah in bungalovih pa boste našli to, kar ste iskali – srečo. Prepustite se razvajanju in odkrijte mirne kotičke, ki bodo postali vaš novi raj.

Nastanitev
Uživajte v 71 razkošnih suitah, zasebnem bazenu in dostopu do plaže. Sunset Beach Suite so idealne za oddih družine. Za še več prostora se lahko podate v Destroche Suite z dvema spalnicama, lahko pa izbirate med trem, štirimi morda petimi spalnicami. Doživite razkošen dom stran od doma.

Restavracije in bari
Izbirajte med dvema restavracijama – Claudine vas bo očarala s svojim dekorjem in jedilnikom v francoskem in italijanskem slogu, The Lighthouse vam bo postregla s svežo morsko hrano. V The Deli si naročite čaroben piknik, ki ga boste vzeli s seboj na potep po otoku. Uživajte v The Bar, The Castway Bar in Lighthouse Loungu.

SPA
Spa Four Seasons ponuja luksuzne tretmaje za pomlajevanje in antigravitacijsko jogo. Razvajajte se v masažah, tretmajih telesa in si oblikujte svoj luksuzni tretma.

Aktivnosti
Aktivno preživite svoj oddih in se potapljajte, vozite se s kajakom, uživajte v naravi on občudujte želve. Prepustite se čarobnim filmskim večerom in se predajte brezdelju.

Ponudba in oprema namestitve Four Seasons Desroches Island

Izposoja kolesa, kajaka, vodni športi, fitnes, tenis, potapljanje, ribarjenje, snorklanje, izleti z ladjo, krmarjenje ob sončnem zahodu.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Four Seasons Desroches Island Desroches Island, Sejšeli

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!