Terra21Terra21
Forgot password?

Four Seasons Jimbaran Bay

Možnosti nastanitve

Deluxe Villa z bazenom

Največje število gostov:
3

Vila, v velikosti 280 m2, vam ponuja zunanje in notranje prostore, zaseben bazen, spalnico, dnevni prostor, jedilnico, zaseben vrt.

 

Jimbaran Bay Villa

Največje število gostov:
3

Vila z bazenom vam ponuja eno spalnico in vam ponuja 250 m2 bivalnih površin. Dnevni prostor, jedilnico, razkošno kopalnico in tropski vrt.

 

Garden Villa z bazenom

Največje število gostov:
3

Vila, v velikosti 250 m2, vam ponuja zasebni bazen, teraso, spalnico, kopalnico, dnevni prostor, jedilnico, zasebni vrt.

 

Hotels
5 star
Indonesia
Bali

Zasnovan kot tradicionalna balijska vasica, se ta razkošna enklava razprostira ob morju na Baliju. Neposreden dostop do plaže, pesek in morje vas bodo očarali. Luksuzne vile z zasebnimi bazeni vas bodo navdušile. Uživajte v rastlinju, ki vas obdaja in doživite raj.

Nastanitev
Uživajte v tradicionalno zgrajenih vilah, ki se obračajo na zasebno dvorišče. Doživite svoj mir med kamnitimi zidovi. Prepustite se razkošnim notranjim in zunanjim prostorom, bujnim vrtovom, zasebnim bazenom in sončno terasi. Uživajte v razkošnih vila le nekaj korakov od plaže.

Restavracije in bari
Prepustite se razkošni kuhinji in nepozabnim razgledom med vašim obedovanjem. Uživajte v indonezijski in svetovni kuhinji v eni od dveh restavracija, kjer boste uživali v hrani na prostem. Uživajte v zasebni jedilnici svoje vile ali pa preizkusite Epic Dining za romantično izkušnjo.

SPA
Obnovite svoje telo in duha v spaju, ki se osredotoča na balijsko tradicijo in naravo. Tretmaji, terapije in rituali osredinjajo balijsko barvito kulturo in vzbujajo občutek topline in povezanosti.

Aktivnosti
Odpravite se na tradicionalne umetniške delavnice. Preživite svoj oddih aktivno in izberite enega izmed vodnih športov. Spoznajte tipično balijsko kuhinjo in si privoščite tečaj kuhanja. Spoznajte naravo in se odpravite na potep po okolici.

Ponudba in oprema namestitve Four Seasons Jimbaran Bay

Butler, časopis, kopalni plašči, copati, tuš, kopalna kad, vrt, ustekleničena voda, likalnik in likalna deska, internet, LCD TV, bar, sušilec za lase.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Four Seasons Jimbaran Bay Bali, Indonesia

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!