Terra21Terra21
Forgot password?

Four Seasons Landaa Giraavaru

Možnosti nastanitve

Bungalov na plaži z bazenom

Največje število gostov:
3
Max Kids:
2

Bungalov ima kraljevo posteljo, dnevno ležišče, dnevni in jedilni prostor, bazen ter pogled na vrt in ocean.
Nahaja se na severni strani otoka. Bungalov je velikosti 75 m².

Vila nad morjem Sunrise

Največje število gostov:
3
Max Kids:
2

Vila ima kraljevo posteljo, garderobo, zunanji tuš, bazen, pogled na ocean in sončni vzhod.
Nahaja se na severovzhodnem koncu otoka. Velikost vile je 86 m².

Vila nad morjem Sunset

Največje število gostov:
3
Max Kids:
2

Vila ima kraljevo posteljo, garderobo, zunanji tuš, bazen in pogled na ocean in sončni zahod.
Nahaja se na severozahodnem koncu otoka. Velikost vile je 86 m².

Vila na plaži z bazenom

Največje število gostov:
3
Max Kids:
2

Vila ima kraljevo posteljo, ležalnike in bazen. Nahaja se na južni strani otoka. Velikost vile 137 m².

Družinska vila na plaži z bazenom

Največje število gostov:
4

Vila ponuja 12-metrski bazen, dnevno sobo v pesku in prostorno sobo z dvema ločenima posteljama.
Vila je idealna za družine z majhnimi otroki. Velikost vile 164 m².

Hotels
5 star
Maldivi
Baa Atoll

Preživite nepozaben oddih v Four Seasons Resort Maldives, ki se nahaja na atolu Baa, uvrščenem na Unescov seznam svetovnih naravnih rezervatov. Raziščite bujno vegetacijo in laguno dolgo 2 km, ki sta od mednarodnega letališča Male oddaljeni 30 min vožnje s hidroplanom.

Nastanitev
Sprehodite se po belem pesku na plaži in se nato vrnite po peščeni poti v svojo vilo. Zaplavajte v zasebnem bazenu ter si privoščite kozarec naravnega soka na oblazinjenih počivalnikih. Izklopite svoje misli v paviljonu za bivanje na prostem, obdanem z bujnim zasebnim vrtom. Spalnica v otoškem stilu pa vas bo zazibala v sladke sanje. Lahko pa si privoščite vilo nad vodo, ki ponuja čudovit panoramski pogled na Indijski ocean. Sprostite svoje telo in duha na prostrani terasi za sončenje ali se zagugajte v mreži za sproščanje, nad vodo. Uživajte v čudovitih sončnih vzhodih in zaplavajte v zasebnem neskončnem bazenu ob robu oceana. Zaljubite se v vodni svet in stopite neposredno v morje.

Restavracije in bari
Odlična kulinarična ponudba se nahaja kar v štirih restavracijah z arabskimi, azijskimi, indijskimi in italijanskimi specialitetami ter bari na otoku. Obiščite sodobno italijansko restavracijo BLU, ki vam podnevi postreže z lahkimi sredozemskimi dobrotami, zvečer pa ponuja doživetje izpod kuhalnice nepolitanskega kuharskega mojstra Ciro D’Amico. Uživajte v restavraciji AL BARAKAT in se prepustite okusom Libanona, Maroka in Armenije. Želite nekaj srčnega za večerjo po pustolovskem dnevu? Potem okusite svež ulov dneva ter pestro izbiro mesa, solat in azijskih jedi v FUEGO GRILL ob plaži. Za azijske in regionalne specialitete s tandori in curryjem sedite v CAFE LANDAA ali pa se pridružite kuharju sredi čudovitega vodnega vrta za poseben obrok, pripravljen pred vašimi očmi. Ujemite rahlo otoško sapico in pozitivne vibracije v enem izmed barov na otoku, ter si privoščite napitek po občutku.

SPA
V večkrat nagrajenem Spa & Ayurvedic Retreat si privoščite antigravitacijsko jogo, tretma Panchakarma, nočni spa ali obiščete frizerski salon Rossano Ferretti.

Aktivnosti
Uživajte v plavanju z mantami in morskimi psi kitovci. V centru Marine Discovery se lahko pridružite projektom za obnovitev koralnih grebenov in reševanje želv. Kajtajte, nadenite si opremo X-jetblade ali pa se spustite s padalom nad vodo, od koder boste imeli čudovit razgled na Indijski ocean ter otok.

Ponudba in oprema namestitve Four Seasons Landaa Giraavaru

Restavracije, Spa, fitnes center, bazen, zunanja savna/Spa Lounge/bar, trgovina Concierge (24. ur), prostor za pranje perila, sobna postrežba (24. ur), informacije v preddverju, hiter internet, DVD predvajalnik, plazma TV, sef.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Four Seasons Landaa Giraavaru Baa Atoll, Maldivi

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!