Terra21Terra21
Forgot password?

Four Seasons Maui at Wailea

Možnosti nastanitve

Soba Prime

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 56 m2, vam ponuja velika okna skozi katere vidite morje, bazen in vrt, zakonsko posteljo, veliko kopalnico s tušem. Naj bo to vaše zasebno skrivališče.

 

Suite s pogledom na morje

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 78 m2, vam ponuja intimno skrivališče za pare z maksimalnim izkoristkom prostora. Uživajte v zakonski postelji, prostorni kopalnici in dnevnem prostoru.

 

Soba Club

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 50 m2, vam ponuja pogled na ocean, zračno in prostorno notranjost, zakonsko posteljo ter razkošno kopalnico s tušem.

 

Prime Suite s pogledom na ocean

Največje število gostov:
6

Suita, v velikosti 130 m2, vam ponuja eno ali dve spalnici, jedilnico, kuhinjo, dnevni prostor ter razkošno kopalnico s kopalno kadjo in tušem.

 

Hotels
5 star
Združene države Amerike
Havaji

Obiščite skriti kotiček vzdolž zlatega polmeseca plaže Wailea. Vdihnite vonj svežega zraka, ko zaplavate v bazenu. Podajte se na raziskovanje otoka, uživajte v prilagojeni izkušnji, ki je pripravljena samo za vas in se sprostite v najbolj luksuznih objektih sam za vas,

Nastanitev
Hotel vam ponuja 383 luksuznih namestitvenih enot, vključno z petinsedemdesetimi apartmaji, ki vsebujejo premišljeno oblikovane podrobnosti in luksuznih kopalnicah. Po meri oblikovana notranjost vam postreže s sodobno havajsko estetiko in vam tako ponuja mirno zavetja.

Restavracije in bari
Uživajte v treh restavracijah in dveh barih, ki vam jih ponuja hotel. Spago vam bo postregel s tipično Havajsko in Kalifornijsko hrano, Duo steak and seafood restavracija vas bo razvajala z odličnimi steaki in morsko hrano, Ferraro’s bar e ristorante vas bo v romantičnem vzdušju razvajal z moderno mediteransko-italijansko kuhinjo. Odpravite se v bar Beachwalk ali Lobby in uživajte ob kavi ali koktajlu.

SPA
Sprostite se v zasebnih paviljonih SPA-ja. Odpravite se na tretmaje, ki vas bodo pomladili in vam povrnili življenjsko energijo. Napolnite svoje baterije in se prepustite oazi miru, kjer bodo vsako storitev prilagodili samo za vas.

Aktivnosti
Odpravite se na partijo golfa. Privoščite si polet s helikopterjem in občudujte otok, degustirajte vino ob vrtnem ognju, kopajte se ponoči in uživajte v soju zvezd, odpravite se na opazovanje kitov in uživajte v morskem življenju ali pa preprosto uživajte v lepotah pokrajine.

Ponudba in oprema namestitve Four Seasons Maui at Wailea

Recepcija, večjezično osebje, restavracija, sef, otroški program, igralne sobe, tenis igrišče, frizer, bar, dvigalo, sobarica, masaža, brezplačen prevoz, poroka, pralnica, bankomat, trgovine, varstvo otrok, prigrizki ob bazenu, klimatizirani prostori, sobna strežba, najem limuzine, internet, klimatizirani prostori, dobrodošli ljubljenčki, poslovni center.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Four Seasons Maui at Wailea Havaji, Združene države Amerike

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!