Terra21Terra21
Forgot password?

Four Seasons Seychelles

Možnosti nastanitve

Serenity Villa

Največje število gostov:
3

Uživajte v prvovrstnem pogledu na Indijski ocean in tropski gozd. Vila je v velikosti 186 m2.

Villa na hribu s pogledom na ocean

Največje število gostov:
3

Uživajte v klimatizirani vili, terasi in zasebnem bazenu. Opremljena je s televizorjem, mini barom in kavnim avtomatom. Kopalnica ima kopalno kad in tuš s kozmetiko, kot tudi zunanji tuš. Viila je v velikosti 186 m2.

 

Hotels
5 star
Sejšeli
Mahe

Naj vas nežen veter, v vaši vili, opomni, da ste na Sejšelih in vas pomiri. Odkrijte ta osamljen otok, sami ali z vašo družino. Zabavajte se ob zasebnem bazenu in zaplavajte v turkizno vodo zaliva Petite Anse ali pa se sprostite v spaju na vrhu hriba, preden se boste usedli in uživali v sončnem zahodu.

Namestitev
Vsaka od 67 vil, ponuja zasebnost in udobje. Vile postavljene visoko na džunglo ali bujnega tropskega zelenja na plaži, vam ponujajo poglede na Indijski ocean. Vse vile in apartmaji imajo zunanji/notranji tuš, kopel, ločene toalete, garderobo (walk-in), sušilec za lase, copate, brezžični internet, televizor, zvočnik za iPod, klimatizirane prostore in neskončen bazen.

Restavracije in bari
Uživajte v sveži in lokalni hrani – občutite del Sejšelov v eni od njihovih restavracij: Zez, kjer si lahko privoščite zdrav zajtrk, Kannel, kjer boste uživali v morski hrani in okusih Indije, Koi, ki vam bo ponudil tipično japonsko hrano. Privoščite si večerjo v vili in uživajte v postrežbi. Ob večeru se odpravite v bar Zez ali Kannel in uživajte ob dobri pijači.

SPA
Visoko nad zalivom, se dviga spa Le Syel, ki slavi zemeljsko lepoto in kulturno bogastvo. Zraven spektakularnih pogledov, razkriva moč lokalnih sestavin, hkrati pa vabi na odkritje svojega zunanjega in notranjega jaza, kar bo spremenilo vaš pogled na pomen dobrega počutja.

Aktivnosti
Prepustite se vodnim športom in se naučite veslati v mirne zalivu Petite Anse, ki je kot nalašč za vožnjo s kajakom, snorklanje in deskanje.

Ponudba in oprema namestitve Four Seasons Seychelles

Otroški programi, knjižnica, bazen, šport, joga, plaža, tek, odbojka, badminton.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Four Seasons Seychelles Mahe, Sejšeli

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!