Terra21Terra21
Forgot password?

Garden Village Bled

Možnosti nastanitve

LUKSUZNI APARTMA

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Dva svetla in luksuzno opremljena apartmaja sta pripravljena, da vas razvajata. V domačem ambientu z naravnimi materiali se boste lahko umirili in po dnevnih aktivnostih zaključili dan v masažni kadi.

ŠOTOR NA POMOLU

Največje število gostov:
2

Če želite biti najbližje vodi, ki vas bo vsako noč s šumenjem zazibala v spanec, ste našli svoj izbor. Šotori na pomolu so idealno romantično zatočišče za dva, ki si želita miru v objemu narave.

GLAMUROZNI ŠOTOR

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Razkošni šotori s sodobno opremo bodo presegli vaša pričakovanja in spremenili dojemanje bivanja v šotoru. Preživite noč na jasi, obdani s sadnim drevjem ob pomirjujočih zvokih bližnjega potočka.

HIŠKA NA DREVESU

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Tradicionalna hiška, v velikosti 35 m2, iz slovenskega lesa vam bo ponudila toplino in udobje, ki ga na oddihu potrebujete. Najbolj unikatna hiška je za mladoporočence, v kateri si ustvarite svoj mali zasebni raj.

Hotels
5 star
Slovenija
Bled
Cesta Gorenjskega odreda 16, 4260 Bled, Slovenija

Garden Village je zasnovan tako, da vsaka nastanitev, vsak prostor, vsak detajl pripoveduje svojo zgodbo. Kjerkoli boste našli svoj kotiček udobja, se boste počutili povsem naravno. Ali veste, kako sladko je zrelo jabolko, ko ga utrgaš z drevesa?

Nastanitev
V resortu Garden Village vas čaka drugačen svet. Med krošnjami dreves se skriva 5 različnih tipov namestitev, ki vam bodo približale luksuz narave. Kdaj ste nazadnje preživeli noč v hiški na drevesu ali v glamuroznem šotoru? Morda je zdaj pravi čas za to.

Restavracije in bari
Dobrodošli v restavraciji Garden Restaurant. Če vam je blizu narava in cenite pristne okuse domiselnih jedi, se boste pri tukaj počutili odlično. Pri ustvarjanju jedi sledijo vodilu: lokalno, kakovostno, domače. Spoznajte njihovo kulinarično zgodbo, kjer so slovenski tradicionalni kulinariki dali svežo, sodobno preobleko. Uživajte v pristnih okusih.

SPA
V resortu si lahko napolnite baterije tudi na majhni plaži ob potoku, polnem življenja. V vročih mesecih si ob njem ohladite telo in umirite misli. Voda bo k čofotanju zvabila tako razigrane otroke kot odrasle.

Aktivnosti
Bled s svojo okolico je kot ustvarjen za aktiven odklop v naravi. Vdihnite gorski zrak, zbistrite misli in se prepustite naravi. Uživajte v obilici doživetij, od meditativnih sprehodov po naravi do adrenalinskih podvigov, med katerimi boste presegali svoje meje. Med pustolovščinami se boste navzeli pristnosti domačinov in spoznali našo dediščino.

Ponudba in oprema namestitve Garden Village Bled

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Garden Village Bled Bled, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!