Terra21Terra21
Forgot password?

Glamping Olimia Adria village

Možnosti nastanitve

Glamping šotor M

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Šotor vam ponuja 35 m2 površine, kjer boste našli dve zakonski postelji, kopalnico s tušem, kuhinjo, teraso z vrtno garnituro, klimatsko napravo garderobo. Šotor M vam ponuja tudi zaseben bazen in reko.

Glamping šotor S

Največje število gostov:
2

Šotor vam ponuja 23 m2 površine, kjer boste našli zakonsko posteljo, kopalnico s tušem, klimatsko napravo, zvočni sistem, pribor, kavni avtomat, teraso, vrtno garnituro, ležalnike, senčnik, garderobno omaro.

Hotels
5 star
Slovenija
Podčetrtek
Zdraviliška cesta 24, 3254 Podčetrtek, Slovenija

Kjer so stene narava in streha zvezdnato nebo. V Olimiah vam zahvaljujoč naravni dediščini lahko ponudimo največ. Glamping je hitro rastoči segment turizma, ki v enkratno doživetje poveže neokrnjeno naravo in prestižno udobje. Dobrodošli v luksuznih šotorih, kjer bo narava bližje kot kadarkoli, prestižna mehkoba šotorske notranjosti pa bo prevzela vse vaše čute.

Nastanitev
V stiku z naravo boste prebivali v luksuznih, stilsko dovršenih in popolnoma opremljenih šotorih dveh velikosti. Še preden se zapodite v globine termalnih vrelcev, ki vam jih ponuja kompleks Terme Olimia, si dovolite, da vas razvajamo z okusnim zajtrkom, ki vas bo zjutraj pričakal na terasi. Dan lahko preživite v enem od termalnih bazenov Term Olimia ali pa pritisnite na gumb in se lenobno zleknite v mehurčke zasebnega jacuzzija pred šotorom. Odločitev je vaša.

Restavracije in bari
Uživajte v pestri kulinarični ponudbi, ki vam jo ponujajo terme. Lahko se razvajate v hotelskih restavracijah ali pa si hrano pripravite sami. Zajtrk vam bodo postregli v košari na teraso vašega šotora, kjer boste uživali v zdravi in lokalni hrani.

SPA
Wellness Orhidelia vsakemu gostu ponudi razsežnosti povsem drugačnega sveta in predvsem popolnega notranjega miru, ki ga pričarata moč vijoličaste barve in vonj okoliških borovcev. Ko sprostitev najdemo že v imenu, potem je jasno, da v Termaliji Relax lahko okusite (naj)več sprostitvenih užitkov na enem mestu. Spa Armonia je skriti kotiček v notranjosti najbolj prestižnega Wellness hotela Sotelia****s. Tukaj razvajajo vse vaše čute ter vaši koži vračamo sijaj, prožnost in mehkobo. Termalni park Aqualuna je park, kjer se odvija zabava in od koder se poleg številnih toboganov vijejo nasmehi. Je kraj otroške mladosti in človeških radosti.

Aktivnosti
Posebno vzdušje v vasici pričara šarmanten ambient v soju zvezdnatih luči, prepleten z lesenimi potkami in termalnimi potočki. V središču se razprostira slikovito ognjišče, ob katerem lahko zvečer posedate, opazujete nebo, nazdravite, berete in uživate v trenutku popolnosti. Raj za družine, avanturiste ali romantike.

Ponudba in oprema namestitve Glamping Olimia Adria village

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Glamping Olimia Adria village Podčetrtek, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!