Terra21Terra21
Forgot password?

Grand Hotel Bernardin

Možnosti nastanitve

Družinska Suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita v velikosti 37m2 vam ponuja dve spalnici, razkošno kopalnico, balkon in nepozaben pogled na morje.

Soba Superior

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 37 m2 vam ponuja balkon, pogled na morje, luksuzno kopalnico s kopalno kadjo ali tušem in zakonsko posteljo.

Soba Deluxe z dodatnim ležiščem

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba v velikosti 23 m2 vam ponuja zakonsko posteljo ali ločeni ležišči in dodatno ležišče. Uživajte v razkošni kopalnici s kopalno kadjo ali tušem in nepozabnem pogledu na morje.

Soba Deluxe

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 23 m2 vam ponuja razkošno kopalnico, zakonsko ali dve enojni postelji, sobno strežbo, nepozaben pogled na morje.

Hotels
5 star
Slovenija
Portorož
Obala 2, 6320 Portorož - Portorose, Slovenija

Prestižni Grand hotel Bernardin se nahaja tik ob morju, med mestoma Portorož in Piran. Ponuja vrhunski wellness center dobrega počutja Paradise Spa s savnami in z različnimi masažami ter notranji bazen z ogrevano morsko vodo. Vse sobe imajo zasebni balkon s pogledom na morje. Hotel ima razkošno zasebno plažo.

Nastanitev
Grand Hotel Bernardin razpolaga z 241 sodobno opremljenimi sobami z balkonom in pogledom na morje, od tega je deset razkošno opremljenih executive suit, devet delux sob in sedem mini suit. Nove hotelske sobe so oblikovane v skladu s sodobnimi hotelskimi trendi, na način, da omogočijo prijetno bivanje, obenem pa nudijo vse udobje, ki ga pričakujejo poslovni in počitniški gostje. Dovolite si razvajanje v sobi s pogledom, kjer se prepletata vrhunsko udobje in eleganca v enem.

Restavracije in bari
Razvajajte svoje okuse. Obiščite ekskluzivno restavracijo s francoskim pridihom Pečina. V 10. nadstropju Grand hotela Bernardin se za vse ljubitelje izvirnih mediteranskih jedi nahaja restavracija Sunset. Pokrita terasa Grand Garden v Grand hotelu Bernardin prav tako ponuja čudovit razgled na Piranski zaliv in odlične koktajle. Obiščite še Tropic bar in dve kavarni.

SPA
Dobro jutro, dober dan ali dober večer. Vrata rajskega wellness centra Paradise Spa so gostom Grand hotela Bernardin odprta vsak dan. V njem boste doživeli popoln oddih, se sprostili in si nabrali novih moči. Topel sprejem receptorjev, vonj po eteričnih oljih, udobje povsod okrog vas, pomirjujoča in sproščujoča masaža. Nasmeh mojstric in mojstrov tradicionalnih masaž in čarobni dotiki dlani vas v okolju, polnem umetniških zgodb, zapeljejo v rajski občutek varnosti, udobja in sprostitve. Privoščite si le najboljše – wellness center Paradise Spa Portorož.

Aktivnosti
Odkrijte bogato okolico ali pa se sprehajajte tik ob morju. Proslavite svoj poroko ali organizirajte sestanek v enem največjih kongresnih centrov. Odpravite se kolesarit ali preizkusite enega izmed številnih vodnih športov.

Ponudba in oprema namestitve Grand Hotel Bernardin

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Grand Hotel Bernardin Portorož, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!