Terra21Terra21
Forgot password?

Grand Hotel Portorož

Možnosti nastanitve

Družinska soba

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Moderna, premišljeno oblikovana soba z ločenimi ležišči in zofo, ki služi kot tretje ležišče za otroke do 12. leta starosti je stilsko opremljena s pisalno mizo, klimatsko napravo, telefonom, LCD televizorjem, mini barom, sefom ter kopalnico s kadjo. Nudi brezplačen dostop do brezžičnega interneta.

Soba Executive s pogledom na morje

Največje število gostov:
2

Soba je prostorna in elegantno opremljena s pisalno mizo, klimatsko napravo, dostopom do brezžičnega interneta, telefonom, LCD televizorjem, mini barom in sefom. Suita ima balkon, predprostor z dnevnim prostorom, spalnico z zakonskim ležiščem ter kopalnico s tušem.

Soba Executive

Največje število gostov:
2

Moderna, prestižno oblikovana sobe zakonskim ležiščem in balkonom s stranskim pogledom na morje združuje eleganco s tradicijo solin in zgodovinskega mesta Piran. Opremljena je s pisalno mizo, klimatsko napravo, telefonom, LCD televizorjem, mini barom, sefom ter kopalnico s tušem. Nudi brezplačen dostop do brezžičnega interneta.

Soba Standart

Največje število gostov:
2

Moderna, premišljeno oblikovana soba z zakonskim ležiščem ali dvema ločenima ležiščema je stilsko opremljena s pisalno mizo, telefonom, LCD televizorjem, klimatsko napravo, mini barom, sefom ter kopalnico s kadjo ali tušem. Nudi dostop do brezžičnega interneta.

Hotels
4 star
Slovenija
Portorož
Obala 33, 6320 Portorož - Portorose, Slovenija

Izberite hotel s tradicijo v središču Portoroža. Tu svoj oddih išče svetovna elita. Celovita ponudba term na morju v osrčju mediterana, lepotni in zdravstveni tretmaji, kopanje v termalni vodi ob pogledu na morje, različne vrste savn, zasebna plaža, sklepanje novih poslovnih vezi ter vrhunska kulinarična ponudba.

Namestitev
Uživajte v prostornih sobah, ki so zasnovane z mediteranskim privdihom. Prepustite se sodobnemu dizajnu in udobni namestitvi. Razvajajte se v luksuznih nastanitvah in uživajte maksimalno.

Restavracije in bari
Ste pripravljeni na res odličen obrok? Tak, ki nahrani telo in dušo. Iz zdravih lokalnih sestavin. Okus Mediterana bo pobožal vaše brbončice in zadovoljil vseh pet čutil. Pričakujte tradicionalne istrske jedi v sodobni preobleki. Menije, skrbno pripravljene z mislijo na vaše zdravje, vitalnost in dobro počutje. Vrhunske kulinarične kreacije. Eksotične detajle. Udobno se namestite. Prepustite se prijetnemu utripu ambienta. Užijte osupljiv razgled. Želimo vam dober tek.

SPA
Predajte se naboru medicinskih in wellness programov. Z njihovo pomočjo boste zopet vzpostavili ravnovesje v telesu, odpravili težave, si nabrali nove energije, izboljšali kakovost življenja ter pomladili svoj videz. Sprehodite se skozi naš izbor programov za vaše počutje.

Aktivnosti
Sprehodite se po Portoroški promenadi in uživajte v pestrem dogajanju. Privoščite si razvajanje na peščeni plaži ali zasebni plaži hotela, obiščite bližnja obmorska mesta in odkrijte edinstveno zgodovino.

Ponudba in oprema namestitve Grand Hotel Portorož

Klimatizirani prostori, spa, terme, plaža, restavracija, bar, pogled na morje.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Grand Hotel Portorož Portorož, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!