Terra21Terra21
Forgot password?

Grand Hotel Primus Superior

Možnosti nastanitve

Superior Suita

Največje število gostov:
2

Elegantna in udobna dvosobna suita z ležiščem širine 180 cm ali ločenima ležiščema širine 90 cm in balkonom. V sobi (38 m2) je kopalnica s kotno kadjo s termalno vodo, pisalna miza in kavč.

Junior Suita

Največje število gostov:
2

Elegantna in udobna dvosobna suita z zakonskim ležiščem širine 180 cm ter veliko teraso površine 150 m2. V suiti (70 m2) je kopalnica z masažnim tušem, jacuzzi-jem, savno, dodatno toaleto z umivalnico ter dnevni prostor z  mizico in kavčem.

Soba Economy

Največje število gostov:
2

Elegantna in udobna dvoposteljna soba s francoskim ležiščem širine 160 cm in balkonom. V sobi (20 m2) je kopalnica s tušem, pisalna miza in stol.

Dvoposteljna soba

Največje število gostov:
2

Elegantna in udobna dvoposteljna soba z ležiščem širine 180 cm ali ločenima ležiščema širine 90 cm in balkonom. V sobi (26 m2) je kopalnica s kadjo ali tušem, pisalna miza in enosed.

Hotels
4 star
Slovenija
Ptuj
Pot v Toplice 9, 2250 Ptuj, Slovenija

Grand Hotel Primus je pribežališče za vse, ki si želite povrniti vitalno energijo in se obkrožiti z zdravjem, harmonijo in dobrim počutjem. To so darovi, ki zaznamujejo kakovost našega življenja. Skupno jim je, da izvirajo iz človekove notranjosti, zato vas v Grand Hotelu Primus spodbujajo, da se z zdravo prehrano, aktivnim sproščanjem in wellness tretmaji vrnete k sebi ter znova vzpostavite notranje ravnovesje. V Grand Hotelu Primus ste na prvem mestu vi. Čas je, da si podarite nov polet za razgiban vsakdan.

Namestitev
Razvajajte se v klasičnih sobah ali suitah. Uživajte v razkošni opremi in luksuznih kopalnicah. Pogled na idealno zeleno pokrajino vas bo očaral. Uživajte v masažnih kadeh, masažnih tuših in se sprostite.

Restavracije in bari
Uživajte v samopostrežni restavraciji hotela ali a la carte restavraciji Primus. Doživite edinstvene vinske zgodbe v Gemini XIII ali pa si privoščite pijačo in tortico v Aperitiv baru in baru ob bazenu. Uživajte v različnih dobrotah, ki vam jih pripravljajo kuharski mojstri.

SPA
Navdih Rima vas bo očaral. Ptuj kot eno največjih rimskih mest je cvetel kot oaza dobrega počutja prebivalcev Petovione, zato boste uživali v Wellnessu Valens Augusta, kjer vas čakata Svet savn Flavia in Imperium dobrega počutja, kjer bodo poskrbeli za vašo regeneracijo in mladosten videz. Spoznajte pa tudi starodavne načine za boj proti stresu v okolici term.

Aktivnosti
Idealna lokacija hitela vam omogoča obisk termalnega parka term Ptuj, eno najlepših golf igrišč tik ob hotelu, sprehajalne poti in možnosti športov. Obiščite zunanji fitnes ali pa se podajte ob idilični Dravi do starega mestnega jedra Ptuja in si oglejte srednjeveško mesto s simbolom Ptuja – Ptujskim gradom.

Ponudba in oprema namestitve Grand Hotel Primus Superior

Klimatizirani prostori, fitnes, golf, tenis, spa, savne, termalni park, tretmaji, masaže.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Grand Hotel Primus Superior Ptuj, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!