Terra21Terra21
Forgot password?

Grand Hotel Toplice

Možnosti nastanitve

Soba Double

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti od 22 m2 do 25 m2, vam ponuja posteljo king velikosti, balkon ter kopalni plašč s kopalno kadjo.

Soba s pogledom na jezero

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti od 22 m2 do 25 m2, vam ponuja posteljo king ali queen velikosti, balkon s pogledom na jezero, kopalnico z kopalnim plaščem in kopalno kad.

Suite s pogledom na jezero

Največje število gostov:
3

Suita, v veliksoti od 46 m2 do 65m2, vam ponuja posteljo king velikosti, mizo in zofo. Uživajte na balkonu in pogledu na jezero. Razkošna kopalnica vam ponuja kopalni plašč s kopalno kadjo.

Hotels
5 star
Slovenija
Bled

Grand hotel Toplice stoji na obali Blejskega jezera, tam, kjer je pogled na grad in otoček najlepši. Stopite v hotel z najdaljšo tradicijo na Bledu in se prepustite zgodbam, ki jih šepeta hotel z 80-letno tradicijo. Dajte čas svoji zgodbi, da se zapiše v tradicijo blejskega hotela.

Nastanitev
Razvajajte se v eni od naših sob in suit. Uživajte v pogledu na blejsko jezero in naravo, ki vas obdaja. Uživajte v sobah, ki vas bodo obdale z zgodovino. Tako hotel, kot rustikalna oprema vas bosta očarala. Uživajte v tradiciji, ki vam jo ponuja Grand hotel Toplice.

Restavracije in bari
Privoščite si razvajanje v restavraciji Julijana, ki sprejme največ dvajset gosto, vas pričakuje kuharski mojster, ki ponuja lokalne okuse. Prepustite se Jezeru Lounge, ki vam bo ponudil sveže smutije, bogato vinsko karto, lahkimi prigrizki in čarobnimi sladicami. V restavraciji Panorama vas pričakujejo tradicionalne slovenske jedi, ki vas ne bodo pustile ravnodušne. Ustavite se kavarni park in se predajte edinstveni blejski kremni rezini.

SPA
Uživajte v Spa Luisa in njenim bazenom, ki jih napaja termalni vrelec. Privoščite si kopel, masažo, savno ter nego telesa in obraza. Privoščite si razvajanje v dvoje, manjšo zabavo ali pa se preprosto sproščajte sami.

Aktivnosti
Preživite oddih aktivno in se odpravite na igro golfa. Odpravite se na pohod, tecite okrog jezera. Najemite si čoln in se odpravite na otok. Zabavajte se na supu ali pa se odpravite na športni ribolov. Prepustite se lepotam Bleda.

Ponudba in oprema namestitve Grand Hotel Toplice

Adapterji, klimatizirani prostori, balkon, kopalni plašč, ogledalo, sušilec za lase, internetni dostop, mini bar, sef, tuš, copati, čaj in kava v sobi, telefon, televizor, 24 urna sobna strežba, prevoz iz/na letališče, poslovni center, izposoja avtomobila, Concierge, varstvo otrok, zdravnik, frizer, pralnica, masaže, večjezično osebje, portir, sobna strežba, sef, možnost izleta, poročna slavja.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Grand Hotel Toplice Bled, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!