Terra21Terra21
Forgot password?

Grand Park Hotel Rovinj

Možnosti nastanitve

Duplex Suite

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Suita v velikosti 81 m2 vam ponuja pogled na morje in se razteza na dveh nadstropjih. Uživajte v dnevnem prostoru, spalnici z zakonsko posteljo, razkošni kopalnici in zasebni terasi z bazenom.

Soba Family

Največje število gostov:
4

Soba vam ponuja 78 m2 površine in vas bo razvajala z vsem kar si želite. Soba vam ponuja dve spalnici in dnevni prostor. Uživajte v dveh luksuznih kopalnicah s kopalno kadjo in tušem ter ločeno toaleto. Uživajte v prijetnem vetriču na dveh ločenih balkonih.

Soba Deluxe

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 39 m2 vam ponuja zakonsko posteljo in idealno izbiro za dve osebi. Uživajte v zasebnem balkonu in luksuzni kopalnici, ki vam ponuja kopalno kad, tuš in ločeno toaleto. Na zasebnem balkonu vas bo razvajal zaseben bazen s pogledom na sončni zahod.

Soba Premium s pogledom na morje

Največje število gostov:
3

Soba v velikosti 39 m2 vam ponuja zaseben balkon in pogled na morje. Soba je idealna izbora za pare ali družine z enim otrokom in vam ponuja luksuzno kopalnico s kopalno kadjo, tušem in ločeno toaleto.

Soba Premium s pogledom na park

Največje število gostov:
3

Soba v velikosti 39 m2 vam ponuja izjemen pogled na park iz zasebnega balkona. V sobi najdete zakonsko posteljo ali dve ločeni ležišči in dodatno ležišče. Uživajte v luksuzni kopalnici s kopalno dajo, tušem in ločenim toaletnim prostorom.

Hotels
5 star
Hrvaška
Rovinj
Smareglijeva ulica 1A, 52210, Rovinj, Hrvaška

Ta elegantni hotel, ki sta ga zasnovala italijanski arhitekt Piero Lissoni in hrvaški Studio 3LHD, se ponaša z izjemno lokacijo in razgledom. V šestih nadstropjih hotela lahko uživate v eni od elegantno zasnovanih sob in apartmajev in uživate v luksuzu, ki si ga zaslužite.

Namestitev
Hotel vam ponuja pestro izbiro namestitev. Od manjših zasebnih sob, ki so namenjene romantičnemu uživanju v dvoje ali si enostavno oddahnite do luksuznih suit in družinskih sob, ki vam ponujajo luksuz, ki vas bo očaral. Zasebni bazeni na balkonih in terasah vas bodo očarali ob sončnem zahodu. Privoščite si masažne kadi in tuše ter se prepustite sobni strežbi.

Restavracije in bari
Prebudite svoje borbončice in se predajte gurmanskim užitkom. Odpravite se v Cap Aureo restavracijo, kjer vam ponujajo poudarek na sveži in lokalni zelenjavi ter novim okusom, Lauren & Berry restavracija vam ponuja gurmanske dobrote skozi cel dan ali pa se odpravite v enega izmed barov na koktajl in lahek prigrizek.

SPA
Sprostite se v Albaro spaju, ki vas bo popeljal v svet masaž, nege in odmika od realnosti. Prepustite se kozmetičnim tretmajem in si obnovite svojo kožo, pomladite se in zaživite. Sprostite svoje telo z eno izmed masaž ter se počutite prerojeni.

Aktivnosti
Hotel vam ponuja številne aktivnosti. Odpravite se na »akademijo morskih deklic« in se naučite plavati kot morska deklica, odigrajte igro tenisa ali se ga naučite igrati, odpravite se na pohod ali kolesarjenje, lahko pa si izberete enega od vodnih športov in se enostavno zabavate.

Ponudba in oprema namestitve Grand Park Hotel Rovinj

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Grand Park Hotel Rovinj Rovinj, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!