Terra21Terra21
Forgot password?

Grand Villa Argentina

Možnosti nastanitve

Soba Classic

Največje število gostov:
2

Moderno opremljene sobe Classic, ki so nameščene v modernem delu hotela, imajo čudovit pogled v notranjost in so elegantno opremljene s pohištvom iz belega lesa. Velikost sobe je 18 m².

Soba Superior

Največje število gostov:
2

Prvotna obokana okna Grand Villa Argentina in zasebni balkon sobe omogočajo čudovit razgled na otok Lokrum ali na hotelske vrtove. Velikost sobe je 20 m².

Soba Deluxe s pogledom na morje

Največje število gostov:
2

Soba Deluxe navdušuje z izjemno visokim stropom in ogromnim balkonom s pogledom na bujne hotelske vrtove in bleščeče morje. Velikost sobe je 24 m².

Suita Junior s pogledom na morje

Največje število gostov:
2

Suita nudi življenjski prostor z visokimi stropi. Spalnica v kolonialnem slogu ima veliko posteljo ter čudovit pogled na morje. Velikost suite je 30 m².

Suita Executive s pogledom na morje

Največje število gostov:
2

Suita Executive je prostorna in se ponaša z vogalnim balkonom s spektakularnim pogledom na morje. Opremljena je v kolonialnem slogu, s pohištvom iz temnega lesa in pozlačenimi okvirji. Velikost suite je 45 m².

Hotels
5 star
Hrvaška
Dubrovnik
Ul. Frana Supila 14, 20000, Dubrovnik, Hrvaška

Ta hotel je s svojim neprimerljivim pogledom na Dubrovnik in obzidjem ob morju eno najelitnejših hrvaških prizorišč. V tem vrhunskem hotelu je težko premagati poglede iz bazena. Široka sončna terasa, postavljena na dnu večplastnih subtropskih vrtov, gleda naravnost čez morje do starega mestnega jedra Dubrovnika – kot tudi njegova stilska restavracija. Srednjeveški prehodi v Dubrovniku so oddaljeni le 10 minut hoje, vendar vas v hotelu lahko obdamo z mediteransko à la carte, fino jedilnico, barom in luksuznim spa-jem.

Nastanitev
Prvotno zgrajena kot zasebni dom v začetku 20. stoletja, je bila Grand Villa Argentina v petdesetih letih prejšnjega stoletja spremenjena v luksuzni hotel in je hitro postala ena najprestižnejših destinacij na Jadranu. Danes se lahko zadržite tukaj v eni od 131 zelo razkošnih sob in apartmajev, skrbno zasnovanih, da dopolnjujejo prefinjeno zgodovinsko arhitekturo. Nekateri imajo lepo sredozemski pogled na vrt; drugi ponujajo močan pogled na morje, balkon ali oboje. Seveda vsi apartmaji gledajo na Jadran. V sobah Grand Villa Argentina lahko pričakujete, da bodo od maja do oktobra prišli s TV, Wi-Fi * in klimatsko napravo. Vse sobe so dvoposteljne sobe. Lahko se odločite za superior, ki vam nudi otroško posteljo in pogled na morje. Ali pa nadgradite na luksuz, ki je na voljo z vsemi dodatki superior in balkonom.

Restavracije in bari
La Caravelle Restaurant & Piano Bar – glavna restavracija, ki ponuja zajtrk, vnaprej določene menije in à la carte večerjo. Restavracija na plaži in bar – lahki prigrizki in osvežilne pijače.

SPA
Bazen v tem hotelu je tako blizu morja, da lahko praktično občutite valove. Na voljo je z restavracijo ob morju za lahka kosila.
Zajtrki so v glavni restavraciji, ponudba z jedmi po naročilu in živo glasbo ob večerji. Na voljo je tudi elegantna mediteranska restavracija in luksuzni spa z notranjim bazenom.

Aktivnosti
Živahna promenada Stradun, obzidje starega mestnega jedra in različne zgodovinske znamenitosti so zlahka dostopne peš. Dubrovnik – Ploče – Odlična izbira za popotnike, ki jih zanimajo vzdušje, pokrajina in kultura.

Ponudba in oprema namestitve Grand Villa Argentina

Wi-Fi, bifejski zajtrk, klima, ogrevanje, rent a car, savna, jacuzzi, sef, dvigalo, garaža, bar/prigrizki/kavarna, restavracija, sobna strežba (24 ur), soba za sestanke, nakupovanje, menjalnica, poslovni center, vrt, notranji bazen, zunanji bazen, 24 urno varovanje, frizer, pralnica,.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Grand Villa Argentina Dubrovnik, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!