Terra21Terra21
Forgot password?

Grecotel Mykonos Blu

Možnosti nastanitve

Mykonos Blu apartma

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Apartma v velikosti od 50 do 70 m2 vam ponuja pogled na morje ali vrt, spalnico, razkošno kopalnico, dnevni prostor in teraso.

Bungalow na plaži

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Bungalov v velikosti 29 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, razkošno kopalnico in teraso.

Island Bungalow

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Bungalow v velikosti 29 m2 vam ponuja spalnico z zakonskim ležiščem, razkošno kopalnico, pogled na vrt ali hotel in teraso.

Hotels
5 star
Grčija
Mykonos
Mykonos, Mikonos, Grčija

Predstavljajte si kraj … kjer morje in nebo hipnotizirajo pustolovske duše. Modra oaza, kjer sonce vsak dan zavije v briljantno belo. Na kozmopolitskem otoku se nahajajo otoški bungalovi in ​​zasebne vile Mykonos Blu, ki so premišljeno zasnovane tako, da odražajo kubistične linije Kiklad. Prepustite se romanci otoka.

Nastanitev
Kamniti bungalovi, apartmaji in vile, nekateri z zasebnim bazenom, krasijo naravne tkanine v absolutno beli in modri barvi. Iz vaše edinstveno opremljene sobe boste našli čudovite poglede, ki vas navdihujejo. Nastanitve v zasebni zgradbi na območju Mykonos Blu zasedajo prvovrstno lastnino ob morju. Zasnovane tako, da v celoti izkoristijo briljantno egejsko svetlobo. Uživajte v razkošju.

Restavracije in bari
Okusni egejski zakladi, evropski užitki, brezhibna postrežba in razkošna dekoracija so ključ do uspeha popolnih jedilnic na Mykonosu s čudovitim razgledom. Otoška kuhinja v gurmanski restavraciji „Aegean Poets“, restavracija „L’Archipel“ s čudovitim razgledom, saloni v preddverju ‘Delos’, Sky Terrace z dramatičnim razgledom na Egejsko morje, bar na plaži, ki vam pripravi posebne otroške obroke, ki so na voljo čez dan in zvečer. Preprosto uživajte.

SPA
Razvajajte se v savni, preden uživate v tretmaju po svoji izbiri, čudovitem protistrupu za nočno zabavo. Potopite se v čutne užitke harmonizirajočih tretmajev za obraz.

Aktivnosti
Prepustite se vodnim športom, odkrivanju otoka, delavnica in odkrivanju skritih kotičkov. Preprosto uživajte.

Ponudba in oprema namestitve Grecotel Mykonos Blu

Klimatizirani prostori, internet, televizor, bazen, plaža, restavracije, spa, aktivnosti, fitnes.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Grecotel Mykonos Blu Mykonos, Grčija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!