Terra21Terra21
Forgot password?

H10 Las Palmeras

Možnosti nastanitve

Soba Double

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba v velikosti 34 m2 vam ponuja elegantno opremo, zakonsko posteljo, kopalnico, balkon s pogledom na morje ali na park.

Družinska Soba

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Soba v velikosti 40 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, raztegljivo zofo, kopalnico in balkon s pogledom na morje, vrt ali bazene.

Hotels
4 star
Španija
Tenerifi
Av. Rafael Puig Lluvina, 28, 38660 Playa de la Américas, Santa Cruz de Tenerife, Španija

Hotel H10 Las Palmeras se nahaja v osrčju Playa de las Américas, z neposrednim dostopom do obmorske promenade. Obdan je s prostornimi subtropskimi vrtovi. S prenovljeno in svetlo notranjo opremo v skupnih prostorih ponuja široko paleto restavracij, Privilege, ki vam omogoča dodatne ugodnosti, ekskluzivne sobe in storitve ter popoln program zabave za vso družino.

Nastanitve
Izberite prenovljene, svetle sobe, ki bodo popolna odločitev za pare ali družinske počitnice. Udobje vas bo očaralo. Prepustiete se razgledom na park, bazene ali promenado in si oddahnite.

Restavracije in bari
Razvajajte svoje borbončice v restvraciji Garoe, ki vam ponuja hladne jedi in jedi, ki vam jih pripravijo pred očmi, Sakura Teppanyaki vam ponuja azijske specialitete, Specchio Magico vam bo postregla z italijanskimi jedmi, La Ballena vas bo očarala z razgledom in morskimi jedmi, La Choza pa vas bo razvajala z dnevnimi prigrizki. Prepustite se barom in kavarnam, ki vas bodo navdušile.

SPA
Despacio spa center vas bo navdušil. Pestra izbira masaž, nege telesa, pomlajevalnih tretmajev. Preprosto uživajte in se sprostite.

Aktivnosti
Hotel za vso družino – otroški klub bo zabaval vaše otroke vse dni oddiha. Odpravite se v vodo in preizkusite nekatere vodne športe, odpravite se na raziskovanje okolice in uživajte.

Ponudba in oprema namestitve H10 Las Palmeras

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

H10 Las Palmeras Tenerifi, Španija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!