Terra21Terra21
Forgot password?

Halekulani

Možnosti nastanitve

Junior Suite s pogledom na ocean

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 67 m2, vam ponuja pogled na ocean, zakonsko posteljo, dnevni prostor, veliko kopalnico s tušem in brezplačen brezžični internet.

 

Soba s pogledom na ocean

Največje število gostov:
3

Soba, v velikosti 48 m2, vam ponuja balkon in pogled na ocean, zakonsko posteljo ali ločeni postelji, kopalnico s tušem, počivalnik, brezplačen internet. Možnost povezovanja sob za družine, sobe so nekadilske.

 

Diamantna Suita

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 97 m2, vam ponuja eno spalnico s pogledom na ocean, dnevni prostor, veliko kopalnico s kopalno kadjo in tušem. Uživajte v brezplačnem brezžičnem internetu, soba je nekadilska.

 

Hotels
5 star
Združene države Amerike
Havaji

Kot eden prvih in najboljših hotelov na Havajih se Halekulani nahaja ob izvirih sladke vode, po katerih je Waikiki dobil ime. Hotel je čudovita mešanica okolice, ki ga obdaja in prostora, ki vam ga ponuja. Svojo idealno lokacijo na plaži izkoristi, kot primerno destinacijo za medene tedne ali zgolj uživanje na oddihu. Pustite se razvajati v najboljši ponudbi na Havajih.

Nastanitev
Prostorne sobe in suite vam ponujajo prefinjeno eleganco. »Sedem odtenkov bele barve« vas bo popeljalo v naravno stanje Havajev in njegovega tropskega pogleda. V vsaki od 453 sob in suit vas bo prevzel občutek prostornosti in sodobnega udobja ter nepozabne poglede na morje.

Restavracije in bari
Uživajte v eni izmed treh restavracij, ki vam jih ponuja hotel. Uživajte v pestrem meniju, ki vam ga ponujajo in posebnih jedeh, ki so jih za vas pripravili priznani kuharski mojstri. Izberite La Merein uživajte v francoski kuhinji, odločite se za Orchids, ki vas bo očarala z pestro izbiro zajtrkov, kosil in večerij, obiščite House without a key in si privoščite lokalno pripravljeno hrano. L’aperitif, Lewers Lounge in Cattleya Wine Bar ponujajo izpopolnjen program koktajlov in vrhunskih vin.

SPA
Obiščite večkrat nagrajen SPA Halekulani, ki vas razvaja z zdravilno tradicijo Tihega oceana. SPA vas z različnimi programi, kot je akupunktura, vzpodbuditi k dobremu počutju in vam ponuditi najboljše, kar lahko storite za svoje zdravje. Uživajte v tradicionalnih polinezijskih ritualih in naravni kozmetiki, ki je bila ustvarjena samo za vas.

Aktivnosti
Preživite svoj oddih raziskovalno in se odpravite v enega od muzeje. Oglejte si muzej vodnega življenja, muzej tradicionalne kulture ali pa si oglejte znamenitosti otoka. Odpravite se na izlete po poteh zapuščine prednikov ali pa se odpravite na preizkušnjo vodnih športov. Uživajte na vsakem koraku vašega oddiha.

Ponudba in oprema namestitve Halekulani

Nakupovanje, varstvo otrok, pralnica, internet, masaže, poročna slavja, bar, restavracija, dvigalo, sef, sobarica, poslovni center, zunanji bazen, nekadilska posest, portir, klimatizirani prostori, spa, sobna postrežba, časopis, najem limuzine.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Halekulani Havaji, Združene države Amerike

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!