Terra21Terra21
Forgot password?

Heritage Hotel Martinis Marchi

Možnosti nastanitve

The Von Erlach Suite

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita v velikosti 97 m2 vam ponuja spalnico z zakonsko posteljo, spalnico z dvema ločenima ležiščema, kopalnico s tušem in kopalnico s kopalno kadjo, pogled na morje in bazen, dnevni prostor.

Hotels
5 star
Hrvaška
Otok Šolta
Put Sv. Nikole 51, 21430, Maslinica, Hrvaška

Hotel lociran na otoku Šolta, je edinstven prostor zgodovine in prestiža. Uživajte v edinstveni izkušnji zgodovine, razkošja in mediteranskih dobrot, ki vas bodo navdušile. Prepustite se Martinis Marchi hotelu.

Nastanitev
Hotel Martinis Marchi Heritage vam ponuja sedem luksuznih in prostornih apartmajev s čudovitim pogledom, ki ustvarjajo vtis popolne zasebnosti in diskretnega razkošja – počutili se boste, kot da celoten grad z okolico pripada samo vam. Vsaka suita je povezana z zgodovinsko osebnostjo tega baročnega dvorca.

Restavracije in bari
Hrana, ki jo strežejo v restavraciji, odraža preprostost odlično pripravljenih tradicionalnih, lokalnih jedi iz kakovostnih in zdravih sestavin, ki se na tem območju uporabljajo že od antičnih časov – sveže ulovljene ribe in oljke, vino in domači otoški med predstavljajo sestavine, ki že stoletja uporabljajo za pripravo izvrstnih, posebnih in obilnih jedi.

SPA
Začnite dan z umirjenim potopom v ogrevan bazen, sprostite telo in duha z eno od številnih masaž, tretmajev za telo, obraz in stopala ali preprosto uživajte v savni in turški kopeli. Dopolnite dan z uživanjem svežega sadja in čaja na hotelski terasi – končno se vaš dan lahko začne.

Aktivnosti
Uživajte v plesnih večerih, vinskih degustacijah, vožnji z jadrnico in odkrivanju okolice in otoka.

Ponudba in oprema namestitve Heritage Hotel Martinis Marchi

Zunanji bazen, spa, restavracija, bar, zgodovina, apartmaji, klimatizirani prostori, terasa, vinska klet, sodobna oprema, udobje.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Heritage Hotel Martinis Marchi Otok Šolta, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!