Terra21Terra21
Forgot password?

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Možnosti nastanitve

Vila na plaži z bazenom

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Vila vam ponuja prostorno teraso z zasebnim bazenom, spalnico z zakonskim ležiščem, kopalnico s kopalno kadjo in zunanjim tušem.

King vila na plaži

Največje število gostov:
4

Vila se nahaja na plaži in vam ponuja neposreden dostop na plažo, teraso, spalnico z zakonskim ležiščem, kopalnico s kopalno kadjo in zunanjim tušem.

King vrtna vila

Največje število gostov:
3

Vila je obkrožena z bujnim zelenjem. Ponuja vam zasebno teraso s pogledom na park, razkošno spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico s kopalno kadjo in zunanjim tušem.

Hotels
5 star
Sejšeli
La Passe, Silhouette, Sejšeli

 

Edino letovišče na otoku Silhouette na Sejšelih, ki ponuja tropski raj, ki se nahaja med belimi peščenimi plažami in gozdnatimi gorami. Uživajte v pohodu po deževnem gozdu in doživite snorklanje in potapljanje v Eko centru. Prepustite se oddihu na vsakem koraku.

Nastanitev
Odločite se za eno izmed vil, ki vam jih ponujajo. Osvežite se v zasebnem bazenu in uživajte ob sončnih žarkih. Skočite med bujno rastje in se sprostite na ležalnikih. Sodobna oprema vam ponuja maksimalno udobje.

Restavracije in bari
Cafe Dauban ponuja mednarodni bife. La Pizzeria in 4th Degree sta kot nalašč za priložnostni obrok. Uživajte v mediteranski kuhinji v Portobellu, sušiju v Sakuri, morski hrani na žaru v Teppanyakiju in lokalnih okusih v Grann Kaz. Prepustite se kulinaričnim užitkom.

SPA
Posebej zasnovani tretmaji eforea uvajajo posebne tehnike, ki jih kurirajo kulture po vsem svetu. Essentials in Escape Journeys so navdihnjeni in usmerjeni v rezultate. V otoškem zdravilišču so tudi pilingi in obloge za telo, nege obraza, masaže in storitve za lase.

Aktivnosti
Odpravite se na pohod, skočite v morje in odkrijte podvodno življenje. Odločite se za križarjenje in uživajte v odkrivanju. Preprosto uživajte in se prepustite oddihu.

Ponudba in oprema namestitve Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Restavracije, bari, aktivnosti, fitnes, klimatizirani prostori, zasebni bazen, bližina morja, križarjenje.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa Sejšeli

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!