Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Adriana

Možnosti nastanitve

SPA Suite

Največje število gostov:
3

Suita v velikosti 42 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, masažno kopalno kad, prostor za dnevni počitek, garderobno omaro, televizor.

Soba Superior

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 21 m2 vam ponuja zakonsko posteljo ali ločeni ležišči, kopalnico, pisalno mizo, garderobno omaro in vključuje zajtrk.

Hotels
4 star
Hrvaška
Otok Hvar
Fabrika 28, 21450, Hvar, Hrvaška

Odlično lociran in edinstveno zasnovan za vrhunsko sprostitev in romantično doživetje. Luksuzna spa oaza za vaše najbolj stilsko in poživljajoče poletne počitnice. Uživajte tik ob morju in mestnem vrvežu. Prepustite se užitkom na vsakem koraku.

Namestitev
Izberite eno izmed luksuzno opremljenih sob ali suit. Sprostite se v zasebni masažni kadi in doživite pravo spa razvajanje v objemu svoje sobe. Zbudite se ob sončnem vzhodu s pogledom na morje in pozabite na vse skrbi.

Restavracije in bari
Uživajte v edinstveni hotelski restavraciji Val Marina, ki vas bo očarala že z zajtrkom. Privoščite si brunch in se zabavajte kot v Londonu. Prepustite se kosilu z razgledom v restavraciji Top Bar, kjer vam bodo postregli svežo morsko hrano in lokalne specialitete. Prepustite se zdravi prehrani in napitkom v Sensori Spa ali pa si privoščite popoldanski čaj v Lobby Baru. Prepustite se večerji, ki je ne boste nikoli pozabili v restavraciji Val Marina, kjer vam bodo ponudili svetovne specialitete.

SPA
Obiščite Sensori Spa, kjer se boste razvajali z masažami, nego obraza, celega telesa, stopal. Prepustite se savnam in bazenom. Uživajte maksimalno.

Aktivnosti
Preživite svoj oddih aktivno in se odpravite v hotelski fitnes. Raziščite okolico in uživajte v ponudbi, ki vam jo ponuja Hvar.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Adriana

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Adriana Otok Hvar, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!