Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Aleksander

Možnosti nastanitve

Family Suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Suita v velikosti 50 m2 vam ponuja dve spalnici z zakonsko posteljo in samskim ležiščem, kopalnico s tušem, televizor.

Suita s pogledom na park

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti 49 m2 vam ponuja ločen dnevni prostor, spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico s tušem in balkon s pogledom na park.

Suita s pogledom na gozd

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti 49 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, zasebno kopalnico s tušem, dnevni prostor in pogled na gozd.

Soba dvoposteljna

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 27 m2 vam ponuja ekstra veliko zakonsko posteljo, zasebno kopalnico s tušem, televizor.

Hotels
5 star
Slovenija
Zdraviliški trg 3, 3250 Rogaška Slatina, Slovenija

Dobrodošli v pet zvezdičnem Boutique Hotelu Aleksander, ki vas pričakuje v idilični okolici Rogaške Slatine, svetovno znanega Evropskega zdraviliškega resorta.  Hotel vključuje 21 luksuznih suit in sob, fitnes center, sodoben spa center in vrhunsko restavracijo Donatela. Odločite se lahko tudi za zasebno luksuzno suito na strehi hotela. Hotel Aleksander je popolna odločitev za luksuzne brezskrbne počitnice ali medical-wellness oddih.

Namestitev
Izberite eno od 21 namestitvenih enot, od tega 6 standardnih sob ter 15 Suit. Vsaka Suita z več spalnicami ima pripadajočo kopalnico, Suite s pogledom na park pa imajo tudi balkone. Posebnost hotela je apartma Penthouse 777, ki razpolaga s kar 230 m2 veliko privatno teraso, na kateri se nahajajo finska savna, ogrevan jacuzzi, počivalniki, prostor za sončenje in jedilnico.

Restavracije in bari
Hotel vas bo očaral tako z edinstveno arhitekturo, kot tudi z nepozabno kulinarično izkušnjo. Tukaj lahko okusite samo najboljše izdelke Slovenskih proizvajalcev. V Hotelu Aleksander jih kar poimenujejo: češnje Slovenije. Če ste pravi gurman ali želite okusiti prave lokalne okuse, je Restavracija Donatela edini in pravi naslov za vas. Uživajte v skrbno izbranih vinih, ki bodo vašo kulinarično izkušnjo še polepšali.

SPA
Nov in sodoben wellness center Hotela Aleksander se nahaja v pritličju hotela in je odprt za vse goste. Vključuje bazen, 4 savne: infrardečo, finsko, parna, suha, jacuzzi, wellness terasa in fitness studio. Dodatno, wellness center ponuja tudi 2 masažni sobi, kjer si gostje lahko privoščijo različne storitve in se popolnoma sprostijo: terapevtska masaža, prestižna masaža z zlatim oljem, tretmaji obraza in telesa  in druge kozmetične tretmaje.

Aktivnosti
Odkrijte vrelce vode in vrelce večne mladosti, odkrijte kulturno dediščino Rogaške Slatine, odpravite se kolesarit ali na pohod, odkrijte okoliške bisere kot so Ptuj in gotski biser Ptujska gora, Olimje, Sladko Goro in stari grad Celje.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Aleksander

Klimatske naprave, bazen, masaže, fitnes, wellnes, internet, termalni vrelci.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Aleksander Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!