Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Alpenroyal

Možnosti nastanitve

Soba DOUBLE DE LUXE

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 34 m2 vam ponuja zakonsko posteljo in dnevni prostor, prelep razgled, kopalnico s kopalno kadjo ali tušem.

ALPENROYAL SUITE

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita v velikosti 50 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, ločeno dnevno sobo, balkon ali teraso. masažno kopalno kad, tuš, ločeno toaleto.

Hotels
5 star
Italija
Dolomiti
Str. Meisules, 43, 39048 Selva di Val Gardena BZ, Italija

Hotel Alpenroyal je tradicionalne hotel, ki svojo zgodbo piše že od leta 1956. Postavljen na idealni lokaciji, ki vam odpira pogled na edinstvene Dolomite. Zasebnost in razkošje hotelskega kompleksa vas bo očaralo. Ni naključje, da je hotel del skupine Leading Hotels of the World, saj gre z enega lepših in edinstvenih hotelov na svetu.

Namestitev
Uživajte v svetlih, prostornih in sodobnih prostorih. Samo 54 sob in apartmajev omogoča edinstveno izkušnjo bivanja. Uživajte v luksuzno opremljenih sobah in se predajte udobju. Spektakularni razgledi vas bodo osupnili.

Restavracije in bari
Alpenroyal ponuja vrsto kulinaričnih jedi od zgodnjega jutra do poznega večera. Od tradicionalne kuhinje do mediterana je raznolikost okusov neskončna. Obstajajo dobri razlogi, da je Alpenroyal deležen največ pohval za izvrstno hrano. “Gurmanska restavracija Alpenroyal” se lahko pohvali z Michelinovo zvezdico in predstavlja vrhunsko gurmansko izkušnjo. Prepričajte se sami.

SPA
Novo wellness območje vas bo navdušilo. Uživajte v bazenih, savnah in masažah. Predajte se sproščanju tako poleti kot pozimi. Preprosto uživajte.

Aktivnosti
Poleti uživajte v naravi in se odpravite kolesarit, na pohod ali se preprosto sprostite v nravi. Pozimi pa vas pričakujejo bele strmine, kjer boste uživali v snežni radostih.

Oddaljenost od smučišča
Najbližja žičnica in smučišče sta od hotela oddaljeni 1 km.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Alpenroyal

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Alpenroyal Dolomiti, Italija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!