Terra21Terra21
Forgot password?

Family Hotel Amarin

Možnosti nastanitve

Suite Amarin

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita v velikosti 44 m2 vam ponuja pogled na morje, zakonsko posteljo in raztegljivo zofo za dva otroka do trinajstega leta starosti, kopalnico s tušem in balkon s počivalniki.

Soba Grand

Največje število gostov:
2
Max Kids:
4

Soba v velikosti od 68 m2 do 72 m2 vam ponuja pogled na morje, štiri enojne postelje, ki se lahko združijo ali so ločene, dve zofi, ki sta lahko ležišči za po eno osebo, dve kopalnici s tušem in dva balkona s počivalniki.

Soba Family

Največje število gostov:
2
Max Kids:
4

Soba v velikosti od 56 m2 do 59 m2 vam ponuja pogled na morje, zakonsko posteljo in prostor za štiri otroke do trinajstega leta starosti, dev kopalnici s kopalno kadjo ali tušem in dva balkona s počivalniki.

Soba Premium

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Soba v velikosti 28 m2 vam ponuja zakonsko ležišče in dve dodatni postelji za otroka do trinajstega leta starosti, kopalnico s tušem in balkon s počivalniki.

Soba Standard z dodatnim ležiščem

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba v velikosti od 28 m2 do 30 m2 vam ponuja zakonsko ležišče in dodatno ležišče za otroka do trinajstega leta, kopalnico s tušem in balkon z počivalniki.

Soba Classic

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti od 28 m2 do 34 m2 vam ponuja pogled na park, zakonsko posteljo, kopalnico s tušem in balkon z počivalniki.

Hotels
4 star
Hrvaška
Rovinj
Val de Lesso, 52210, Rovinj, Hrvaška

Družinski hotel Amarin se nahaja na polotoku, blizu mesta Rovinj. Hotel vam ponuja različne zmogljivosti, športne površine, bazenski kompleks, wellnes in spa. Uživajte v razkošnih bazenih, plaži in skrbno zasnovanem otroškem klubu. Hotel je najboljša izbira za družine in zabavo za celotno družino.

Namestitev
Oddahnite si v eni zmed sodobno opremljenih sob in suit. Čiste linije, ki vam vzamejo sapo predstavljajo idealno kombinacijo za sproščujoče družinske počitnice. Vse nastanitvene enote vas bodo navdušile s pogledom na morje, vrt ali staro mesto Rovinj.

Restavracije in bari
Raziščite kulinarične dobrote lokalnih sestavin v restavraciji Marsea. Uživajte v sveže pripravljenih testeninah, solatah in hrustljavih picah iz peči Istrian Beach House. Osvežite se z osvežilnimi napitki bara Pool & Chill. Posebni napitki in specialitete pa pričakujejo najmlajše goste, nad katerimi bodo navdušeni.

SPA
Sprostite se v edinstvenem okolju wellnesa in spaja Amarin. Prepustite se masažam ali lepotnim tretmajem in se sprostite v edinstvenem svetu savn. Odpravite se v sodobno opremljen fitnes, kjer bodo poskrbeli a vašo telovadbo.

Aktivnosti
Amarin vam ponuja pestro izbiro otroških aktivnosti. Kids Club bo poskrbel za zabavo vaših otrok. Otroke lahko zaupate v varstvo izkušenim animatorjem in tako poskrbite, da vašim otrokom ni dolgčas. Baby Club bo poskrbel za kreativne delavnice in zabavo primerno starosti vaših otrok. Mini Club po ustvaril pustolovski svet za otroke, Junior in Adult Club pa bosta nekoliko bolj poučna. Odločite se za aktivnost cele družine kot je kolesarjenje, igre v bazenu, odbojka, košarka … Izberite aktivnost za odrasle in se sprostite v miru razkošju. Amarin vam ponuja svojo šolo, kjer bodo otroci odkrivali svoje skrite talente in bodo skozi programe odkrili tisto najboljše, kar lahko ustvarijo.

Ponudba in oprema namestitve Family Hotel Amarin

Klimatizirane prostore, wellnes, spa, bazeni, plaža, otroški programi, otroška igrala, družinske aktivnosti, samostojne aktivnosti, restavracije in bari, narava, družini prijazen hotel, fitnes.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Family Hotel Amarin Rovinj, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!