Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Balnea

Možnosti nastanitve

Suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Sita v velikosti 60 m2 vam ponuja ločeno spalnico z zakonsko posteljo, dnevni prostor z kaminom in raztegljivim kavčem ter razkošno kopalnico z masažno kadjo.

Dvoposteljna soba

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 30 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, kopalnico s tušem ali z masažno kadjo, balkon z vrtno garnituro.

Hotels
4 star
Slovenija
Dolenjske Toplice
Zdraviliški trg 7, 8350 Dolenjske Toplice, Slovenija

Hotel Balnea je s svojo lokacijo sredi zelene narave in sodobno vrhunsko opremo odlična izbira za popoln zdraviliški oddih. Poseben pečat mu dajejo stvaritve umetnikov, ki so ga zasnovali kot Balnea ART hotel. Prostorne razkošne hotelske sobe in suite  imajo opremo iz naravnih materialov. Do odličnih storitev wellnessa vodi prijeten panoramski hodnik. V priljubljeni kavarni s kaminom pa večkrat prirejamo tudi koncerte slovenskih glasbenikov.

Namestitev
V hotelu Balnea so vam na voljo prostorne prijetno opremljene sobe, za še več udobja pa lahko izberete katero od suit. Prostorne klimatizirane sobe imajo sodobno opremljeno kopalnico, večina sob ima balkon s sedežno garnituro.

Restavracija in bar
V Termah Dolenjske Toplice vas bodo razvajali tudi z odlično hrano. Navdih zanjo črpajo iz receptov dolenjskih babic in iz sodobnih znanstvenih ugotovitev o uravnoteženi prehrani. V prostorni restavraciji hotela Kristal vam bodo postregli pod znamenitim kristalnim lestencem, v hotelu Balnea pa vas bodo navdušila moderna restavracija s teraso ob vodnem zrcalu.

SPA
V hotelu Balnea ste vedno le korak oddaljeni od vrhunske velneške ponudbe Term Dolenjske Toplice. Po panoramskem hodniku se podajte v wellness center Balnea, kraljestvo uživanja v termalni vodi, masažah in drugih sprostitvenih tretmajih. Odločite pa se lahko tudi za katerega od minimalno invazivnih estetskih posegov za pomlajevanje, ki jih izvaja naša strokovna ekipa. V vrhnjem nadstropju je odličen svet savn.

Aktivnosti
Skupaj z otroki uživajte v vodnem parku, kjer se lahko spustite po katerem od toboganov. Uživajte v sprehodih, pohodništvu in kolesarstvu. Hotel vam ponuja tudi sodobne konferenčne prostore, kjer lahko organizirate srečanja za svoje podjetje.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Balnea

Vodni park, bazeni, spa, wellnes, restavracija, bar, šport.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Balnea Dolenjske Toplice, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!