Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Bellevue Mali Lošinj

Možnosti nastanitve

Soba Superior s pogledom na park

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba v velikosti 28 m2 vam ponuja idealen prostor za dve osebi. Soba vam ponuja zakonsko posteljo in razkošno kopalnico s kopalno kadjo ali s tušem.

Soba Superior Atrij

Največje število gostov:
2

Soba vam ponuja 25 m2, kjer najdete zakonsko posteljo in zaseben balkon. Uživajte v pogledu na edinstven atrij in zelenje. Soba je idealna za dve osebi in vam ponuja kopalnico s tušem ali kopalno kadjo.

Soba Deluxe s pogledom na morje

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba v velikosti 38 m2 vam ponuja zakonsko posteljo in zasebno teraso. Soba vam ponuja kopalnico z kopano kadjo in dvema umivalnikoma. Če potujete sami ali v paru je ta soba idealna izbira za vas.

Junior suite s pogledom na morje

Največje število gostov:
3

Suita vam ponuja 46 m2 površine in zasebno teraso s pogledom na morje. Uživajte v spalnici, dnevnem prostoru, dveh kopalnicah in vstopni garderobi. Prepustite se minimalističnemu dizajnu, ki vas bo očaral. Uživajte v popolnem luksuzu.

Luxury suite

Največje število gostov:
6

Uživajte v 113 m2 suite in si privoščite počitek na zasebni razkošni terasi. Prepustite se masažni kadi iz katere boste uživali ob sončnem zahodu. Suita vam ponuja dve spalnici, dnevni prostor, tri kopalnice in vstopno garderobo. Vse kopalnice vam ponujajo kopalno kad, tuš, umivalnik in bide.

Predsedniška suita

Največje število gostov:
8

Suita vam ponuja neverjetnih 185 m2 bivalne površine in 119 m2 terase. Uživajte ob pogledu na morju in sončni zahod ter se prepustite masažni kadi, ki vas pričakuje na terasi. Razvajajte se v treh spalnicah in dveh razkošnih dnevnih sobah. Suita vam ponuja štiri kopalnice in toaleto za goste. Uživajte v kopalnih kadeh, tuših in si privoščite napitek iz zasebnega bara.

Hotels
5 star
Hrvaška
Mali Lošinj
Čikat ul. 9, 51550, Mali Lošinj, Hrvaška

Uživajte v luksuzu hotela Bellevue, ki se ponaša z minimalističnim dizajnom. Umeščen v Čikat, ki je poznan kot kraj zdravja, je v 19. stoletju služil kot idealen kraj za dunajsko aristokracijo. Danes ta kraj čaka na vas. Uživajte v luksuzni namestitvi, hrani in spaju.

Namestitev
Želite sobo ali suito? Pogled na morje ali hotelski park? Izberite eno izmed luksuzno opremljenih sob in suit, sedite in uživajte v razgledu. Sobe vam ponujajo minimalističen, vendar eleganten in luksuzni slog. Prepustite se vrhunsko izbranim posteljam, razkošnim kopalnicam in terasam, ki vas bodo osupnile. Izberite eno izmed suit in se razvajajte v masažni kadi ob pogledu na sončni zahod.

Restavracije in bari
Prepustite se pestri izbiri kulinaričnih okusov. Izberite restavracijo Matsunoki in si privoščite tradicionalno japonsko kosilo, odpravite se v restavracijo Bava, kjer vas pričakujejo s pestrim menijem svetovne kuhinje. Preizkusite enega izmed barov in loungov ter se prepustite pestri izbiri koktajlov in lahkih prigrizkov.

SPA
Uživajte v Spa Clinic, kje vam ponujajo sodobno oblikovane sobe za tretmaje ter pestro izbiro zdravilnih učinkov, ki bodo blagodejno vplivali na vaše telo in Spa Treatments, kjer vas pričakujejo s pestro izbiro masaž, tretmajev za obraz, nege rok in nog ter nege telesa.

Aktivnosti
Hotel vam ponuja dnevno telovadbo, zasebni fitnes in trenerja, kuharski tečaj, pestro izbiro vodnih športov, igro tenisa, dnevne izlete in predstavitev zgodovine kraja.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Bellevue Mali Lošinj

Internet, pralnica, sušilnica, likalnik, bar, restavracija, bazen, plaža, spa, masaža, izleti, vodni športi, fitnes, tenis, joga, telovadba, časopis, sef, svetovanje.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Bellevue Mali Lošinj Mali Lošinj, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!