Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Bevanda

Možnosti nastanitve

Soba Double

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 32 m2 vam ponuja zakonsko posteljo ali samsko ležišče, kopalnico s kopalno kadjo in tušem, zasebno teraso in luksuzno kozmetiko.

Soba Superior

Največje število gostov:
2

Soba vam ponuja nepozaben pogled na morje in zaliv ter 36 m2 površine. V sobi najdete zakonsko posteljo, kopalnico s kopalno kadjo in tušem, zasebno teraso z ležalniki in priznano kozmetiko za vaše telo. Sobe so poimenovane po Albertu Einsteinu.

Soba Deluxe

Največje število gostov:
2

Sobe Deluxe, poimenovane po Gustavu Mahlerju, vam ponujajo od 31 m2 do 45 m2 površine. V njih najdete zakonsko posteljo, jacuzzi, zasebno teraso z vrtnim pohištvom in luksuzno kozmetiko.

Deluxe Suite

Največje število gostov:
3

Suita v velikosti od 50 m2 do 63 m2 vam ponuja pogled na Kvarnerski zaliv, zakonsko posteljo, dnevni prostor, jacuzzi, zasebno teraso z vrtnim pohištvom ter luksuzno kozmetiko.

Hotels
5 star
Hrvaška
Opatija
Zert ul. 8, 51410, Opatija, Hrvaška

Uživajte v hotelu, ki vam nudi popolno sprostitev v razkošnih prostorih. Hotel, iz leta 1971, vam bo zagotovil sprostitev in uživanje ter izpolnil vse vaše želje. Tik ob morju s pogledom na Rijeko in Opatijo vas bo hotel osupnil. Hotel Bevanda je edinstven hotel na Jadranu.

Namestitev
Prepustite se razvajati v razkošnih sobah in suitah, ki vam jih ponuja hotel. Štiri kategorije sob, ki so poimenovane po znamenitih osebah, ki so bivale in delovale v Opatiji, vas bodo navdušile. Sprostite se v razkošnih suitah z masažnimi kadmi ali pa izberite manjšo sobo za poslovno potovanje ali intimen trenutek v dvoje.

Restavracije in bari
Znamenita restavracija Bevanda vas bo očarala s svojo pestro ponudbo. Posebej za vas pripravijo enkratne morske jedi, ki vam bodo vzbudile vaše borbončice in apetit. Odpravite se v bar Bevanda, kjer vas pričakujejo s pestro izbiro koktajlov, viskijev in lahkih prigrizkov. Uživajte pozno v noč ob odličnih pijačah.

SPA
Vaš oddih bo posebej sproščen s pestro izbiro kozmetike, znanih blagovnih znamk, ki vas pričakuje v izbranih sobah in suitah. Prepustite se masaži, negi obraza ali pa se preprosto odpravite na telovadbo.

Aktivnosti
Odpravite se na raziskovanje Opatije, najemite si avtomobil ali šoferja in se odpravite v Rijeko. Preizkusite katerega izmed vodnih športov ali pa uživajte v bazenu in plavanju. Z ladjico plujte po jadranskem morju in uživajte v lepotah, ki vam jih izlet ponuja.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Bevanda

Klimatska naprava, televizor, masažna kad, restavracija, bar, bližina mesta, najem avtomobila, priznana kozmetika.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Hotel Bevanda Opatija, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!