Terra21Terra21
Forgot password?

Blue Waters

Možnosti nastanitve

Soba Superior Hillside

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 39 m2, vam ponuja zakonsko posteljo, razkošno kopalnico s kopalno kadjo in tušem, pogled na razkošno gričevje.

 

Soba Deluxe Beachfront

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 32 m2, vam ponuja zakonsko posteljo, kopalnico s kopalno kadjo in tušem, balkon s pogledom na plažo. Soba je primerna za dve odrasli osebi ali dve odrasli osebi in otroka.

 

Junior Suite

Največje število gostov:
3

Suita, v velikosti 68 m2, vam ponuja balkon s pogledom na hribovje, zakonsko posteljo, dnevni kotiček in kopalnico s kopalno kadjo in tušem. Soba je pimerna za tri odrasle ali dva odrasla in dva otroka.

 

Junior Suite – pogled na ocean

Največje število gostov:
3

Suita vam ponuja elegantno namestitev in pogled na ocean. Suita je idealna za goste, ki potrebujejo več prostore in neposreden dostop do oceana. Uživajte v zakonski postelji, dnevnem prostoru, balkonu in kopalnici s tušem in kopalno kadjo.

 

Luksuzna Suita

Največje število gostov:
3

Luksuzna suita vam ponuja razkošen zasebni balkon, zakonsko posteljo, dnevni prostor, kopalnico z jacuzzijem. Suita je primerna za tri odrasle osebe ali dve odrasli osebi in dva otroka.

 

Hotels
5 star
Karibi
Antigua

Blue Waters je eden najboljših hotelov na Karibih in vam ponuja izvrsten all inclusive, ki bo zadovoljil vse vaše potrebe. Z bazeni, osamljenimi zalivi in bujnimi tropskimi vrtovi je hotel središče luksuznega življenja. Uživajte v luksuzu in doživite najboljše, kar vam ponujajo Karibi.

Nastanitev
Izberite eno izmed šestinpetdesetih sob, devetindvajsetih suit, štirih penthousov in petih vil. Uživajte ob pogledu na vrtove, obalo ali morje. Prepustite se čisti in dih jemajoči zasnovi namestitev z nevtralnimi barvami in povezanostjo z naravo. Preprosto uživajte v dvoje ali pa z družno in prijatelji.

Restavracije in bari
Prepustite se restavraciji Cove, ki vas bo razvajala na vrhu pečine z mešanico karibske in francoske kuhinje. Naj vas obedovanje v restavraciji Cove očara s svojim razgledom na Karibsko morje. Uživajte v all inclusive, ki vam ga ponuja restavracija. Bartlley’s restavracija je popolna za romantično večerjo v dvoje, The Palm restavracija pa vam bo postregla s svežo morsko hrano. Obiščite avtentični Karibski bar Pelican, ki vas bo prevzel s svojim pogledom na ocean. Bar vas bo razvajal s svojim sproščenim vzdušjem skozi ves dan. Carolyn’s vas bo razvajal s svežimi napitki, Veronica’s pa vas bo razvajal ob bazenu.

SPA
Prepustite se SPA-ju Blue Waters, ki vam ponuja vrsto vrhunskih tretmajev. Pomladite svoje telo kot tudi um. Uživajte v neprimerljivem doživetju, ki vam ga ponujajo. Od masaže do nege obraza, se boste razvajali v rokah vrhunskim mojstrov.

Aktivnosti
Preprosto uživajte na plaži ali ob bazenu. Prepustite se vodnim športom in svoje počitnice preživite aktivno. Odpravite se v hotelski fitnes center in si privoščite osebnega trenerja. Odpravite se na tenis ali pa si privoščite osebnega inštruktorja. Uživajte v golfu z osemnajstimi luknjami ali pa si privoščite vodeno vadbo joge.

Ponudba in oprema namestitve Blue Waters

Sobna strežba, bazen, sobarica, bar, restavracija, fitnes, tenis, golf, vodni športi, klimatizirani prostori, all inclusive, recepcija, izleti, potapljanje, snorklanje.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Blue Waters Antigua, Karibi

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!