Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Boškinac

Možnosti nastanitve

Suita Deluxe

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Suita vam ponuja odprt koncept z veliko zasebno teraso. Ponuja vam dve kopalnici, razkošno dnevno sobo in spalnico z zakonskim ležiščem. Možnost dodatne postelje za otroka ali gosta.

Soba 3

Največje število gostov:
2

Soba vam ponuja neverjeten razgled na okoliško zelenje. Uživajte na razkošni zakonski postelji in si popoldanski počitek privoščite v dnevnem kotičku, zvečer pa se relaksirajte v razkošni kopalnici.

Soba 1

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Razkošna soba vam ponuja spalnico z zakonsko posteljo, pogled na okolico, vhodni prostor in kopalnico. Možnost namestitve dodatnega ležišča.

Hotels
4 star
Hrvaška
Otok Pag
Škopaljska, 53291, Novalja, Hrvaška

Ali želite pobegniti tja, kjer vas obdajajo vonjave zelišč? Da se potopite v mir in tišino ter sanjarite pod baldahinom blizu gostega borovega gozda ali na robu vinograda ali oljčnega nasada? Vse to vam ponuja hotel Boškinac, ki vas bo s svojo butičnostjo in prvovrstno ponudbo navdušil.

Nastanitev
Morda so sobe barkun, lavanda ali lumbrela narejene za vas … Nekatere gledajo na vrtno teraso in oljčne nasade, druge imajo številna okna in masivno posteljo, tiste s pogledom na gozd pa bodo v vas vzbudile pustolovca. Izberite katero izmed suit in uživajte v prostornosti in zasebnih terasah.

Restavaracije in bari
Restavracija hotela Boškinac je daleč naokoli znana po interpretaciji tradicionalne otoške kuhinje, preoblikovane na ustvarjalen, sodoben način. Restavracija spoštuje kulinarično dediščino otoka s široko izbiro ribjih in jagnjetinskih jedi, sirov, pršuta in drugih svežih sezonskih sestavin z oljčnim oljem, zelišči in medom. Vendar pa te sestavine postrežejo na poseben način, z izrazitim umetniškim pristopom. Uživajte v prvovrstni kulinariki.

SPA
Uživajte v naravi, ki vas bo sprostila in skočite v zunanji bazen.

Aktivnosti
Hotela vam ponuja edinstveno VINSKO KLET. Lokalno vino in lastna pridelava vas bo navdušila. Odkrijte žlahtno kapljico in se potopite v prvovrstne okuse vina.
Hotel je primerna lokacija za poročna slavja in zabave.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Boškinac

Klimatizirani prostor, bazen, vinoteka, vinska klet, bar, restavracija, poroka, sobe, apartmaji.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Boškinac Otok Pag, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!