Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Cubo

Možnosti nastanitve

Soba Double

Največje število gostov:
2

Soba, v velikosti 30 m2, vam ponuja klimatizirane prostore, televizor  z ravnim zaslonom, dostop do interneta. Na voljo vam je izbor vzglavnikov, najboljše vzmetnice izdelane v Italiji Rivolto Carmignani. Uživajte v razkošni kopalnici.

 

 

Junior Suite

Največje število gostov:
2

Suita, v velikosti 45 m2, z veliko okroglo posteljo s kašmirjem in tremi vrstami vzglavnikov, vam ponuja kopalnico z izbrano kozmetiko.

 

Hotels
4 star
Slovenija
Ljubljana

Beseda Cubo je v Ljubljani sinonim za izvirnost, postavljanje novih standardov in svetovljanski ambient. V centru Ljubljane stoji Hotel Cubo, ki je postal sinonim za vse to. Uživajte v intimnem hotelu, ki vam lahko ponudi vse, kar ponujajo veliki. Prepustite se spomeniško zaščiteni stavbi, ki ji je dodan sodoben pridih.

Nastanitev
Uživajte v 26 sobah, ki vam jih ponuja ta butičen hotel. Uživajte v sodobni opremi in vrhunskih materialih ter sobah, ki vam dajejo kar največ udobja. Uživajte v razgledu na grad ali staro mestno jedro. Prepustite se Ljubljani in razvajanju.

Restavracije in bari
Restavracija hotela ni namenjena le zajtrkom. Zraven lahkih dnevnih kosil, je restavracija v popoldanskem času idealna za sproščeno druženje s prijatelji ali večerjo za zaključeno družbo.

SPA
Za sprostitev se lahko odpravite v bližnjo Vodno mesto Atlantis in se sami, v dvoje ali družino sprostite ob vodnih užitkih.

Aktivnosti
Odpravite se v bližnji Cubo golf center in uživajte ob igri. Odpravite se kolesarit po starem mestnem jedru. Oglejte si znamenitosti Ljubljane in si privoščite izlet po lepotah Slovenije.

 

Ponudba in oprema namestitve Hotel Cubo

Klimatizirani prostori, televizor, brezžični internet, telefon, adapterji, pijača dobrodošlice, kopalni plašči in copati, kvalitetene postelje, sušilec za lase, mini bar, dostopne sobe za invalide, sef, časopis, eskluzivna kozmetika.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Cubo Ljubljana, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!