Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Damianii

Možnosti nastanitve

Luxury Suite

Največje število gostov:
2

Suita vam ponuja nepozaben pogled na morje, zakonsko posteljo, dnevni prostor, teraso z ležalniki in vrtnim pohištvom, razkošno kopalnico z masažno kadjo in s tušem ter lasno savno.

Deluxe Suite

Največje število gostov:
2

Soba vam ponuja zakonsko posteljo, zasebno teraso z ležalniki in vrtnim pohištvom, razkošno kopalnico z masažno kadjo in tušem ter dnevni prostor.

Junior Suite

Največje število gostov:
2

Suita vam ponuja zakonsko posteljo, razkošno kopalnico z masažno kadjo in tušem, dnevni prostor in zasebno teraso s pogledom na morje.

Hotels
5 star
Hrvaška
Omis
Poljička cesta - Golubinka 11, 21310, Omiš, Hrvaška

Razkošen butični hotel se nahaja tik ob Jadranskem morju in zasebni peščeni plaži. Razvajal vas bo z edinstvenim dizajnom in elegantno opremljenimi nastanitvami. Idilična lokacija z zasebnim vrtom, kjer se nahaja bazen, vas bo očarala. Bližina Hvara, Brača in Splita vam nudi vso ugodje, ki ga potrebujete.

Namestitev
Uživajte v dvanajstih razkošno opremljenih sobah s skrbno izbranimi materiali. Vsaka soba nudi kombinacijo funkcionalnosti, udobja in sprostitve. Luksuzne kopalnice vam nudijo vrhunske toaletne potrebščine in jacuzzi, kar spremeni vašo lastno kopalnico v zasebno spa oazo. Posebej zahtevni pa lahko izberete najbolj luksuzni apartma z zasebno savno.

Restavracije in bari
Restavracija Damiiano vas bo razvajala z jedmi italijansko-dalmatinskega okusa. Obroki so edinstveni, saj je poudarek na svežih, ekoloških in lokalno izbranih sestavinah. Uživajte v pestri izbiri mesni, morskih in vegetarjanskih jedi. Odpravite se v bar in izbirajte med bogato izbiro vin, ki vam jih ponujajo. Tako rdeča kot bela, sladka in suha vina – vse to in še več najdete v edinstveni kleti hotela Damianii.

SPA
Damianii spa nudi vsakemu gostu edinstveno izkušnjo v raznovrstnih tretmajih. Pobegnite iz hrupa in stresnega vsakdana v roke izkušenih terapevtov, ki vas bodo ustregli v vsaki vaši želji. Razvajajte se na masaži, negi obraza ali celotnega telesa. Obnovite sebe, svoje čute in um.

Aktivnosti
Preživite oddih aktivno in se odpravite v telovadnico hotela, odpravite na rafting, spustite se z zip linom, odpravite se na izlet  ladjico in odkrijte lepote mest, otokov in morja, odpravite se plezat ali na izlet v narodni park, pojdite se potapljat ali pa si izposodite kolo in se zapeljite po urejenih poteh ob morju. Te in še več aktivnosti vam ponuja hotel Damianii.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Damianii

Klimatizirani prostori, internet, pestra izbira aktivnosti, telovadnica, bazen, restavracija, bar, plaža, kolesa, pustolovščina, potapljanje.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Hotel Damianii Omis, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!