Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Eco

Možnosti nastanitve

Predsedniška Suita

Največje število gostov:
2

Predsedniški apartma! Niso samo predsedniki tisti, ki si zaslužijo bivanje ali družinsko druženje v tem predsedniškem apartmaju. Je odličen odgovor za vse, katerih življenjski stil želi nekaj več. Najbolj razkošna izbira za nepozaben oddih na robu Triglavskega narodnega parka.

Že ob vstopu vas prevzame prijeten občutek in vas pozdravi s čudovitim razgledom na Julijske Alpe. Zaradi 4,5 m visokega lesenega stropa in zasebne terase z jacuzzijem imate občutek, da ste se zliti z gorami.  Preprosto neverjetno!

Notranjost je minimalistična, vendar prijetna in udobna.

Luksuzna Suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Luksuzne suite so prostorne in udobne, idealne za goste, ki si želijo sprostitve in dodaten prostor za dnevno bivanje, branje ali preprosto druženje ob čaju in sladicah, medtem ko uživajo v enkratnem razgledu na okoliške hribe. Čudovite suite se nahajajo v treh nadstropjih Bohinj ECO Hotela in nudijo prelep pogled na Julijske Alpe. Dodatne steklene stene vam pričarajo občutek svetlobe in zlitja z naravo. Suita ima velikost 61 m2.

Družinska soba

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Večina družinskih sob v Bohinj ECO Hotelu ima kuhinjski kotiček, veliko kopalnico in raztegljivo dvojno ležišče za otroke, ki spijo v isti sobi s starši.

Družinska soba v Bohinj ECO Hotelu je idealna za mlade družine, ki si želijo udobnega, družinsko usmerjenega bivanja v Bohinju.

Soba Superior

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Superior sobe v Bohinj ECO Hotelu vam nudijo stik z naravo preko steklenih površin, ki se razprostirajo od tal do stropa. Večina sob ima dodatno raztegljivo ležišče. Sobe so obrnjene na vzhod, kar vam omogoča čudovite jutranje poglede na prebujanje sonca nad okoliškimi gorami.

Superior sobe so opremljene s pohištvom iz orehovega lesa ali tika in so prebarvane z eko pastelnimi barvami na vodni osnovi. Talne obloge so iz antialergenih recikliranih materialov.

Hotels
4 star
Slovenija
Bohinj
Triglavska cesta 17, 4264 Bohinjska Bistrica, Slovenija

Bohinj ECO Hotel je najboljša izbira za vse, ki želijo kar najbolje izkoristiti svoj čas bivanja v Sloveniji. Ta okolju prijazen hotel se nahaja v osrčju Julijskih Alp in ima dostop do znamenitosti Bohinjskega jezera ali do vzpenjače na Vogel.  Hotel je bolj kompleks, kot enostaven hotel, s slovesom odlične kuhinje in z možnostjo različnih dejavnosti, ki bodo poskrbele za to, da vam na vašem oddihu nikoli ne bo dolgčas.

Namestitev
Uživajte v sodobni in predvsem naravno opremljenih sobah in suitah. Stopite na balkon in se počutite eno z naravo. Sprostite se na udobnih ležiščih in v razkošnih kopalnicah. Enostavno se prepustite suitam in pozabite na vsakdan ter stres.

Restavracije in bari
Restavracija 2864 z mešanico sodobne, udobne in atraktivne opreme pričara vzdušje, ki se mu je težko upreti. Prav taka je tudi vrhunska kulinarična ponudba: pristna domača hrana in mednarodne jedi. Če si zaželite več zabave, vam je na razpolago bowling s prigrizki, karaoke zabavami, disco večeri ali zabavnimi cocktail delavnicami.

SPA
Ekskluzivni hotelski Wellness se nahaja v zgornjem nadstropju Bohinj ECO hotela in vas vabi, da si vzamete čas zase, se razvajate in sprostite ob čudovitih razgledih na okoliško verigo Julijskih Alp.  Pozabite na stres in se sproščajte v tem čudovitem okolju.

Aktivnoti
Preživite svoj oddih aktivno in se odpravite na pohod po okoliških hribih, sprehajajte se ob Bohinjskem jezeru in se naužite narave in svežega zraka, odpravite se kolesarit, obiščite številne naravne znamenitosti in se zabavajte. Odigrajte igro golfa na sodobnem golf igrišču, preizkusite se v muharjenju ali pa se odpravite na adrenalinsko vožnjo po reki.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Eco

Klimatizirani in ogrevani prostori, bazeni, restavracija, bar, bowling, kino, vodne aktivnosti, pohodništvo, kolesarjenje, znamenitosti, kulturna dediščina.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Eco Bohinj, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!