Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Fliana Ischgl

Možnosti nastanitve

Družinska soba

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Soba v velikosti 50 m2 vam ponuja dve povezani sobi, kjer vam ena ponuja zakonsko posteljo in druga dve do tri postelje, dve kopalnici s kopalno kadjo in tušem ter balkon.

Suite deluxe

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Suita v velikosti 55 m2 vam ponuja zakonsko posteljo in možnost dveh dodatnih ležiš (primerno za štiri odrasle osebe ali družino), kopalnico s kopalno kadjo in tušem ter balkon.

Soba Deluxe

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Soba v velikosti 40 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, možnost dveh dodatnih ležišč (primerno za štiri odrasle ali družino), kopalnico s tušem in kopalno kadjo, balkon, prostor za sedenje.

Hotels
4 star
Evropa
Avstrija
Fimbabahnweg 8, 6561 Ischgl, Avstrija

Čas je za sončno plat življenja! To vsekakor vključuje nepozabne počitnice v hotelu Fliana na Tirolskem, v središču Ischgla. Nahaja se ob postajah Fimbabahn in Pardatschgratbahn, le streljaj od živahnega središča, boste doživeli aktivne, sproščujoče in prijetne počitnice. Vsakdanje skrbi pustite za seboj in se prepustite malo vitalnosti in dobrega počutja. Počutiti se dobro.

Namestitev
Uživajte v sodobno oblikovanih sobah in udobju, ki vam ga ponuja. Prostorne sobe za družbe prijateljev in družinske za edinstvene družinske počitnice so narejene za vaše udobje. Uživajte v izbrani nastanitvi.

Restavracije in bari
Sodoben ambient, pristna tirolska gostoljubnost in naravni materiali ustvarjajo sproščujoče vzdušje. Dva restavracijska salona sta čudovita okolica za posebne kulinarične trenutke. Privoščite si čudovito kulinarično izkušnjo!

SPA
Uživajte v sproščenem okolju spaja. Privoščite se počitek v hotelskih bazenih in kopelih ali pa se odločite za eno izmed masaž. Nega kože in telesa vas bo navdušila. Uživajte.

Aktivnosti
Uživajte v planinarjenju, teku, sprehajanju ali kolesarjenju. Prepustite se naravi poleti. Pozimi se podajte na smučarsko avanturi in poiščite alpinista v sebi.

Oddaljenost smučišča
Smučišče in žičnica sta v neposredni bližini hotela.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Fliana Ischgl

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Fliana Ischgl Avstrija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!