Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Grad Otočec

Možnosti nastanitve

Superiror Suita

Največje število gostov:
3

Največje razkošje – največ prostora in udobja – vam zagotavlja grajska spalnica za dva, s pogledom na reko Krko, z opremo, izdelano iz naravnih materialov, z barvami, ki pomirjajo. Tu vas čakata med drugim tudi prostorna grajska kopalnica s kotno masažno kadjo in dežnim tušem in soba za sprejeme in posvetovanja, z mizo za 6 do 8 oseb in brezžično spletno povezavo.

V obeh superior suitah lahko prespijo po 3 osebe, sprejemnica v preddverju pa je primerna tudi za srečanja z novinarji.

Senior Suita

Največje število gostov:
4

Suita vam ponuja dve razkošni spalnici in enkraten razgled na grajski stolp in lesen dvižni most. Tukaj boste občutili pravo grajsko razkošje v večji spalnici z dnevno sobo in vaši otroci v manjši. Uživajte v razkošni kopalnici z masažno kopalno kadjo in se sprostite.

Junior Suita

Največje število gostov:
2

Suita vam ponuja dnevni prostor, razkošno spalnico z zakonsko posteljo, ter razkošno kopalnico. Uživajte v edinstvene pogledu na reko Krko in grajski park. Suita vas bo navdušila z izbiro naravnih materialov in udobjem.

Dvoposteljna soba

Največje število gostov:
2

Stilsko dovršene dvoposteljne sobe vam ponujajo pogled na reko Krko in grajski park. Skrbno izbrana oprema zagotavlja udobje grajskih soban. Kopalnice pa vas z navadno ali masažno kadjo in tušem navdušujejo.

Hotels
5 star
Slovenija
Otočec
Grajska cesta 2, 8222 Otočec, Slovenija

Prenovljen hotel Grad Otočec stoji na izjemni lokaciji majhnega otoka, ki ga obdaja reka Krka. Hotel je idealen za poročna slavja, poslovna srečanja ali zgolj romantične užitke. Primeren je tudi za vse, ki želijo izkusiti grajsko življenje in se sprostiti v idiličnem okolju gradu in narave.

Namestitev
Doživite ekskluzivnost rečnega otoka za pravi oddih v razkošju grajskih soban ali za sodobne poslovne možnosti. Izberite eno izmed razkošno opremljenih sob ali suit in uživajte ter se sprostite. Edinstvene namestitve vas bodo navdušile.

Restavracije in bari
Pustite, da vas razvajajo s svežo, zdravo in lokalno obarvano hrano ter pijačo. Obedujte kot pravi graščak. Prepustite se okusom kuharskega mojstra in uživajte v grajski restavraciji. Privoščite si eno izmed vrhunskih vin, ki vam jih ponuja grajska klet in uživajte ob kozarcu dobrega vina ob edinstvenih okusih.

SPA
Razvajajte se v razkošnih kopalnicah in edinstveni kozmetiki, ki vas pričakuje. Bvlgari kozmetika je edinstvena in bo poskrbela za vašo kožo. Preprosto uživajte in se prepustite.

Aktivnosti
Za vse ljubitelje golfa vam Grad Otočec ponuja eno najdaljših in najlepših golf igrišč v Sloveniji. Uživajte v romantičnih trenutkih medenih tednov. Imejte edinstveno poročno slavje, ki bo navdušil vse goste. Razvajajte se v edinstvenem okolju gradu in narave.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Grad Otočec

Klimatizirani prostori, narava, restavracija, reka.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Grad Otočec Otočec, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!