Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Gredič

Možnosti nastanitve

Master Suita

Največje število gostov:
4

Master suita ni le največja suita v hotelu Gredič, temveč tudi najbolj ekskluzivna. Poleg glavne spalnice z veliko zakonsko posteljo vključuje tudi dodatno sobo z dvema enojnima posteljama, udobno dnevno sobo z veliko zofo, kuhinjsko nišo, jedilno mizo in prostorno kopalnico. Razprostrta na površini 120 m2 s privatnim dostopom z dvigalom, suita nudi obilo zasebnosti in ponuja izjemen pogled na Alpe, vinograde in slikovito pokrajino Goriških brd.

Junior Suita

Največje število gostov:
4

Dve junior suiti sta individualno opremljeni, poseben poudarek je na udobju in harmoniji. Poleg spalnice z visečim gugalnikom in udobno zakonsko posteljo suiti s površino 50 m2 vključujeta še kopalnico in ločen dnevni prostor z raztegljivo zofo, ki omogoča prenočitev za dva dodatna gosta. Suiti ponujata čudovit razgled na gore.

Dvoposteljna soba

Največje število gostov:
2

Okusno in individualno opremljene dvoposteljne sobe vključujejo veliko zakonsko posteljo, kopalnico s kopalno kadjo/tušem in toaleto. Sobe v velikosti med 15 in 25 m2 imajo razgled bodisi na gore ali na barvite vinograde.

Hotels
4 star
Slovenija
Goriška Brda
Ceglo 9, 5212 Dobrovo v Brdih, Slovenija

Gredič je idiličen kraj za preživljanje dopusta in uživanju v romantični večerji kot tudi za prirejanje različnih dogodkov. Lokacijo je lahko dostopna in ponuja intimno bivanje. 7 sob in suit ponuja zasebnost, mir in udobje v ambientu, ki vas bo očaral. Prepustite se razvajanju in toplemu gostoljubju v prostorih Grediča, ki so obdani s slikovito pokrajino, ter v vinoteki Gredič poskusite najboljša briška vina, za popolne užitke pa bodo z gastronomskimi specialitetami poskrbeli še kuharski mojstri v naši restavraciji.

Nastanitev
Hotel Gredič nudi intimno in zasebno bivanje v sedmih sobah. Pogled na slikovito pokrajino, najsodobnejši avdio-video sistemi z bogato izbiro filmov, TV kanalov in glasbe; vinske omarice, založene z izbranimi lokalnimi vini, obsežna knjižnica, kotiček za kavo, gostoljubnost in postrežba na najvišji ravni – vse to bo navdihnilo vaše misli, vam omogočilo da si vzamete odmor od vsakodnevnih obveznosti, in vam dovolilo, da izkusite popolno sprostitev. Hotel Gredič ponuja štiri dvoposteljne sobe, dve junior suiti in eno master suito.

Restavracije in bari
Brda so ena od najbolj vznemirljivih kulinaričnih regij na svetu. Tukaj se nežni mediteranski vplivi srečajo z močnimi kontinentalnimi okusi, kjer se disciplinirana avstrijska tradicija prepleta z živahno italijansko kreativnostjo in bogato slovensko zapuščino. Neprestana želja po raziskovanju, uporaba najboljših svežih sestavin, sodobno tehnološko znanje in tradicija predstavljajo glavne značilnosti restavracije Gredič. Pri njih lahko potešite tako radovednost kot lakoto, še bolj vznemirljivo pa je, če se prepustite njihovim kuharskim mojstrom, da vas popeljejo na izjemno gastronomsko popotovanje.

SPA
Razvajajte se v sodobnih in razkošnih kopalnicah. Poleti si odpočijte v zunanjem bazenu in uživajte v idiličnem razgledu.

Aktivnosti
Gredič leži v Goriških brdih, ki zaradi svojega izjemnega podnebja, zaznamovanega z mediteranskimi vplivi, privabljajo obiskovalce skozi celo leto. Regija ponuja številne zanimivosti, kulturne dogodke in možnost za raznovrstne aktivnosti po meri vseh obiskovalcev; tistih, ki se radi predajajo izjemni gastronomiji in sproščujočemu ambientu s čudovitimi razgledi, kot tudi tistih, ki bolj uživajo v aktivnem oddihu, obdani z raznoliko in slikovito pokrajino. Goriška brda so idealna destinacija za rekreativni tek, planinarjenje, kolesarjenje, golf, ogled znamenitosti ali obisk ene izmed številnih odličnih vinskih kleti. Ta bogata vinska regija gosti tudi mnoge tradicionalne dogodke, ki jih ne smete zamuditi, med drugim Praznik češenj, Festival Brda in vino ter martinovanje.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Gredič

Klimatizirani prostori, bazen, sodobna oprema, narava, rekreacija, restavracija, bar.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Gredič Goriška Brda, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!