Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Histrion

Možnosti nastanitve

Hotels
4 star
Slovenija
Portorož
Obala 2, 6320 Portorož - Portorose, Slovenija

Ob nekdanji cerkvici Sv. Bernardina, se nahaja hotel Histrion z udobno opremljenimi sobami in apartmaji z balkonom ter pogledom na morje ali laguno. Iz hotela je neposreden dostop v notranje bazene Laguna morski park, v wellness, ki obsega savne, različne masaže ter lepotne tretmaje. V sklopu hotela najdete tudi otroška igrala ter mini club.

Namestitev
Uživajte v prenovljenih, sodobno opremljenih sobah. Prepustite se prvovrstnemu razkošju in udobju. Razvajajte se v razkošnih kopalnicah in uživajte v edinstvenem pogledu na morje ali laguno. Počutite se kot doma daleč od doma

Restavracije in bari
Uživajte v eni od edinstenih restavracij resorta. Restavracija Barka vas bo razvajala z morskimi specialitetami, restavracija Pristan, ki vam ponuja raznovrstno hrano in bogat samopostrežni zajtrk, restavracija Taverna Mediteran, ki vas bo očarala z italijanskimi jedmi, Mesečeva restavracija vas bo očarala s specialitetami kuharskih mojstrov, bar na plaži pa je idealen za napitek, lahek prigrizek in igro otrok.

SPA
Kombinacija razvajanja v svetu savn, plavanje v največjem bazenskem kompleksu na slovenski Obali, Morskem parku Laguna in v bazenu Paradise Spa z neskončnim pogledom na morje ter negovanje telesa z zdravilnimi ali sprostitvenimi programi je vse, kar si vaše telo in duša želita. Ne glede na starost, spol in najljubšo obliko razvajanja, vam v spa centrih omogočajo vrhunsko razvajanje.

Aktivnosti
Prepustite se pestri izbiri vodnih aktivnosti in športom, ki vam jih ponuja obala. Različni dogodki vas bodo očarali. Prepustite se utripu obale.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Histrion

Klimatizirani prostori, vodni park, spa, wellness, športne aktivnosti, restavracije in bari.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Histrion Portorož, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!