Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Iadera

Možnosti nastanitve

Senior Suite

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Suita vam ponuja balkon in nepozaben pogled na morje, razkošno kopalnico s kopalno kadjo in tušem, zakonsko posteljo in možnost dodatnega ležišča ali otroške postelje.

Junior Suite

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Suita vam ponuja luksuzno opremo, zakonsko posteljo in možnost dodatnega ležišča ali otroške postelje, kopalnico s kopalno kadjo in tušem, balkon s pogledom na morje ali park, dnevni prostor.

Soba Deluxe

Največje število gostov:
2

Soba vam ponuja nepozaben pogled na morje, razkošno kopalnico s tušem, balkon, zakonsko posteljo.

Soba Superior

Največje število gostov:
3

Soba vam ponuja zakonsko posteljo ali dve ločeni ležišči, razkošno kopalnico s tušem, balkon s pogledom na park. Soba je idealna za dve osebi in v njej ni možnosti dodatnega ležišča.

Hotels
5 star
Hrvaška
Ul. I 151, 23231, Petrčane, Hrvaška

Doživite luksuz na obali Mediterana. Dih jemajoča arhitektura in notranjost, panoramski razgled in edinstvena ponudba vas bodo očarali. Uživajte ob nežnem vetu morja na polotoku Punta Skala. Obdan z neverjetno okolico je eden lepših krajev na obali.

Namestitev
Hotel vam ponuja dvesto deset luksuznih sob in suit. Uživajte v edinstvenem razgledu na morje ali gorovje in se prepustite sončnim žarkom. Sodobne sobe s stilskim mediteranskim prizvokom vas bodo razvajale v svojem udobju. Ena nočitev je dovolj, da se boste vedno radi vračali v ta hotel.

Restavracije in bari
Uživajte v izpopolnjeni paleti kulinaričnih vrhuncev. Mediteranska kuhinja z močnimi italijanskimi vplivi, izpopolnjuje že tako vrhunske jedi. Hotelska restavracija Jadran vas bo razvajala z odličnimi zajtrki in večernimi specialitetami, La Veranda vas bo očarala z fuzijo lokalnih okusov, Acquapura bistro pa vam bo ponudil pestro izbiro lahkih prigrizkov. Odpravite se v enega izmed barov in uživajte v osvežilnem koktajlu ali drugi pijači.

SPA
Uživajte v enem izmed najboljših spajev na Mediteranu. Acquapura spa s Turško kopeljo ter osamljen wellnes vrt z območjem za sprostitev in zunanjim masažnim bazenom je popoln kraj, kjer pozabite na stres vsakdana in uživate.

Aktivnosti
Preživite svoj oddih aktivno in uživajte na enem izmed sedmih igrišč za tenis, odigrajte igro košarke ali pa se odpravite na mini golf. Uživajte skupaj z otroki in si privoščite edinstveno zabavo na igriščih in igralih. Odpravite se na tek in uživajte v sončnem vzhodu ali zahodu, Morda boste izbrali raziskovanje bližnjih mest in preprosto uživali.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Iadera

Klimatizirani prostori, igrala, tenis, mini golf, tek, internet, spa, wellnes, bazen, plaža, izleti.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Hotel Iadera Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!