Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Ikador

Možnosti nastanitve

Deluxe Suite

Največje število gostov:
4

Suita v velikosti 60 m2 vam ponuja dodatnih 13 m2 terase. Uživajte v udobni zakonski postelji, razkošni kopalnici s tušem in ločenem dnevnem prostoru. Soba lahko gosti štiri osebe, saj se v dnevnem prostoru nahaja zofa, ki je raztegljiva.

Junior Suite

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti 42 m2 vam ponuja dodatnih 37 m2 teras, kjer boste lahko uživali v ob sončnem vzhodu in zahodu. Prepustite se udobni zakonski postelji, razkošni kopalnici in udobnih počivalnikih.

Soba Deluxe

Največje število gostov:
1

Soba vam ponuja 38 m2 bivalne površine in 12 m2 terase. Uživajte ob razgledu na morje, prepustite se udobju zakonske postelje in uživajte v luksuzni kopalnici.

Soba Premium

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 38 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, pogled na morje in luksuzno kopalnico. Uživajte na razkošnih počivalnik ali pa izkoristite pohištvo za poslovno potovanje.

Hotels
5 star
Hrvaška
Opatija
Ul. Viktora cara Emina 1a, 51410, Opatija, Hrvaška

Ikadorjev brezčasen ambient vam ponujajo veliko nepozabnih pogledov, ki vam obnovijo dušo. Hotel se nahaja v najlepšem delu Opatije, le pet kilometrov od središča mesta. Sprehod na goro Učka vas bo sprostil in namenil najlepše razglede. Uživajte v naravnih in kulturnih znamenitostih, ki vam jih ponuja hotel in Opatija.

Namestitev
Hotel vam ponuja luksuzne sobe in suite, kjer ne boste ostali ravnodušni. Zasebe terase in razgled na morje vas bo pustil brez besed. Udobne in razkošne postelje, tuši in kopalne kadi – vse je narejeno za vašo sprostite. Uživajte v čudovitem ambijentu vaših nastanitev.

Restavracije in bari
Prepustite se edinstvenim okusom restavracije Nobilion. Elegantno zasnovan in opremljen prostor vas bo navdušil. Uživajte v navdihih kuharja, svežih sestavinah lokalnega izvora in receptih iz celega sveta. Uživajte ob chefovi mizi, kjer se bo kulinarična zgodba odvijala pred vašimi očmi.

SPA
Ikalia spa vas bo razvajal. Sprostite se ob vrhunski ponudi spa tretmajev. Pred dva tisoč leto so odkrili vrelec, ki teče vzdolž jadranskega morja. Ta vrelec se imenuje Ika. Odkrijte značilne Ika tretmaje, ki vključujejo zvočno terapijo, zlato in vrelec Ika.

Aktivnosti
Preizkusite Dolce Vita izkušnjo hotela, doživite družinske počitnice z polno mero aktivnosti, prepustite se romantičnim večerom v naši restavraciji ali na terasi. Uživajte v vsem kar vam ponuja hotel in Opatija.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Ikador

Restavracija, konferenčna soba, klimatizirani prostor, najem avtomobila, najem čolna, spa, bazen, poslovna potovanja, sobna strežba.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Ikador Opatija, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!