Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Lancaster

Možnosti nastanitve

Soba Classic

Največje število gostov:
2

Soba Classic obsega 20 m2, z zakonsko posteljo, pogledom na vrt ali ulico. Dostop do brezplačnega brezžičnega interneta.

Soba Executive

Največje število gostov:
2

Soba Executive ponuja 35 m2, z zakonsko posteljo ali ločenima posteljama. Ponuja vam pogled na ulico ter brezplačen brezžičen internet.

Deluxe Suite

Največje število gostov:
3

Enosobna Deluxe Suita, vam ponuja 45 m2 površine, kjer boste uživali na postelji king velikosti in uživali ob pogledu na vrt ali ulico. Suite dostopajo do brezplačnega brezžičnega interneta.

Marlene Dietrich Suite

Največje število gostov:
2

Marlene Dietrich Suita vam ponuja 85 m2 površine, kjer boste uživali na postelji king velikosti s pogledom na prekrasno ulico. Suita je povezana z eno sobo in Suito ter vam omogoča uporabo brezplačnega brezžičnega interneta.

Hotels
5 star
Evropa
Francija

Hotel Lancaster je bil prvotno zgrajen kot zasebna rezidenca leta 1889, zato še vedno izžareva osebni ambient.
Ta majhen in intimen hotel je miren in diskreten. Velika in dragocena zbirka umetnosti in francoskih starin, poudarjena s sodobnimi predmeti, dopolnjuje izjemno okolje, ki ga ponuja.

Nastanitev
S samo 45 sobami in 11 suitami daje hotel Lancaster občutek ‘majhne palače’. Velika okna polepšajo sobe, vsaka soba pa gleda na Berrijevo ulico ali na dvorišče/vrt. Lancaster ponuja zasebno in tiho vzdušje, ki vas bo navdušilo po celodnevnem raziskovanju mesta.

Restavracije in bari
Čudovita intimna in sodobna restavracija Monsieur je izvrstna restavracija, ki poudarja živahne in nepozabne okuse ter ponuja sprehod po francoskih kulinaričnih regijah. Posebnost restavracije temelji na predstavitvi francoskih regij, ki se na meniju menjujejo mesečno. Tako lahko gostje uživajo v pestri kulinariki različnih regij, ne da bi odpotovali iz Pariza.

Aktivnosti
Hotel se nahaja v središču Pariza, v bližini znamenitih Elizejskih poljan in veleblagovnic Galerije Lafayette ter Printemps. Champs Élysées Plaza  je odlična izbira za poslovne potnike in idealen za raziskovanje romantike ter čudes Pariza, mesta ljubezni in luči.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Lancaster

Internet, brezžičen internet, varovano parkirišče (doplačilo), sobna strežba, pralnica (doplačilo), klima na javnih prostorih, hotelski sef, menjalnica, garderoba, dvigalo, vrt, bar, restavracija, nekadilski prostori, klimatizirana restavracija, konferenčna soba, savna.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Lancaster Francija, Evropa

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!