Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Lemongarden

Možnosti nastanitve

Soba Superior manjša

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti od 22 do 25 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, razkošno kopalnico, pohištvo po meri in marmor.

Luksuzna suita

Največje število gostov:
4

Suita v velikosti od 63 do 127 m2 vam ponuja nepozaben pogled na morje, dve spalnici z zakonskima posteljama, razkošni kopalnici, dnevni prostor in zasebno teraso.

Deluxe Suite

Največje število gostov:
2

Suita v velikosti od 37 do 61 m2 vam ponuja marmorno kopalnico in tla ter po meri narejeno pohištvo. Uživajte v razkošni kopalnici in zakonski postelji.

Soba Superior

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti od 22 do 29 m2 vam ponuja pogled na vrt ali dvorišče, zasebno teraso, zakonsko posteljo in luksuzno kopalnico.

Hotels
5 star
Hrvaška
Otok Brač
Perića Kala 1, 21403, Sutivan, Hrvaška

Včasih naletite na posebni kraj, ki se mu ni moč upreti. Prav ta kraj je hotel Lemongarden v idilični ribiški vasici Sutivan na otoku Brač. Neprimerljiv čar več kot tristo let starih kamnitih hišk, umirjenost in vedrina ljudi – tukaj boste našli poseben čar oddiha. Skrbno obnovljene hiše Ilić Dvor, Definis Dvor in Vesna so postale butični hotel, ki vas bo očaral.

Namestitev
Lemongarden vas bo očaral s svojimi idiličnimi namestitvami. Sobe v Vesni so posvečene temi koral in morja, kar se odraža v materialih in vzglavjih postelj. Drugje najdete sobe posvečene sredozemskim zeliščem in vam pričarajo vzdušje narave. Uživajte v skrbno opremljenih sobah in njihovem razkošju.

Restavracije in bari
Prepustite se specialitetam restavracije Lemongarden, ki se nahaja v stavbi Vesna. Meso, ribe, morski sadeži – vse je lokalno. Prepustite se razvajati ob jedeh Anteja Udovičića. Odpravite v Beach Bar, kjer vas pričakujejo osvežilni koktajli, ali pa se odpravite v Lounge Bar, kjer se boste zabavali s svojimi prijatelji. Doživite posebno izkušnjo zajtrka na dih jemajočih lokacijah s pogledom na morje ali zaliv. Pustite se razvajati na vsakem koraku.

SPA
Hotel vam ponuja bazen, kjer se lahko razvajate. Prav tako se lahko odločite za masažo, ki vas bo še dodatno sprostila. Vsekakor bo okolje in vonj po pomarančah poskrbelo za nepozabne in sproščene trenutke.

Aktivnosti
Preživite svoj oddih aktivno in se odpravite na kolesarjenje, odločite se za potapljanje, morda vas bolj pritegne veslanje. Prebudite adrenalin v sebi in se odpravite na plezanje po klifih. Izberite enega od športov ali pa se preprosto odločite za raziskovanje otoka.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Lemongarden

Bazen, klimatizirani prostori, internet, parkirišče, zasebna plaža, bar, restavracija, kolesa, plezanje, vodni športi.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Hotel Lemongarden Otok Brač, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!