Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Livada

Možnosti nastanitve

Superior Suita

Največje število gostov:
2

Elegantna in udobna suita z dvema ločenima prostoroma, zakonskim ležiščem in balkonom z odličnim razgledom. V sobi (57 – 65 m2) je kopalnica s kadjo s termalno in običajno vodo, ločen tuš in toaleta, pisalna miza ter sofa.

Junior Suita

Največje število gostov:
2

Elegantna in udobna suita v velikosti od 39 m2 do 49 m2 z zakonskim ležiščem in balkonom z odličnim razgledom. V sobi je kopalnica s kadjo s termalno in običajno vodo, ločen tuš in toaleta, pisalna miza ter sofa.

Dvoposteljna soba – Prestige Comfort

Največje število gostov:
2

Elegantna in udobna dvoposteljna soba v velikosti 38 m2 z zakonskim ležiščem ali ločenima ležiščema in balkonom. V sobi je pisalna miza, sofa ter kopalnica s kadjo s termalno in običajno vodo, ločena kopalnica s tušem in toaleta.

Dvoposteljna soba

Največje število gostov:
2

Elegantna in udobna dvoposteljna soba v velikosti 33 m2 vam ponuja zakonsko ležišče širine ali ločeni ležišči in balkonom. V sobi je pisalna miza, sofa ter kopalnica s kadjo s termalno in običajno vodo in toaleta.

Hotels
4 star
Slovenija
Moravske Toplice
Kranjčeva ulica 12, 9226 Moravske Toplice, Slovenija

Prekmurje ima nekaj, kar je težko ujeti v besede. Ima nekaj, kar je treba videti, slišati, se dotakniti in okusiti. In prav to bogastvo občutij je vodilo Hotela Livada Prestige, edinega petzvezdičnega hotela v Prekmurju. Eleganten hotel z umirjenim ritmom vas bo skozi občutja Prekmurja popeljal že v prostorni sobi, kjer vas čakajo kadi s črno termomineralno vodo. S pogledom skozi okno sobe vas bodo medse sprejele neskončne prekmurske livade. Zelenice ob hotelu vas vabijo na igro golfa z najdaljšo luknjo v Sloveniji. Iz hotelske restavracije pa vseskozi diši po tistih pravih prekmurskih dobrotah, ki se jim ne boste mogli upreti.

Namestitev
Razvajajte se v standardnih sobah ali suitah. Edinstven dizajn, razkošne kopalnice in razgled na umirjeno pokrajino vas bo očaral. Pepustite se edinstvenem doživetju v masažnih kadeh kopalnic z mineralno vodo. Uživajte v udobju, ki vam ga ponuja hotel .

Restavracije in bari
Ko zadiši po Prekmurju, ste lahko prepričani, da se vam obetajo nepozabni gurmanski užitki. Odlični kuharji skozi vse leto skrbijo za okusne stvaritve s pridihom lokalne prekmurske kulinarike, ki marsikoga tako očara, da se v Terme 3000 vrača prav po njeni zaslugi. Lokalne recepte, po katerih so kuhale že naše babice, tudi danes v veliki meri pripravljajo z lokalnimi sestavinami. Vabljeni za njihovo mizo, kjer lahko poskusite več kot 50 različnih prekmurskih jedi.

SPA
Masaže, kopeli, tople savne, lepotna nega – prav z vsako od wellness storitev boste korak bližje dobremu počutju. Svoja čutila boste lahko razvajali tudi s ščepcem Prekmurja in njegovimi blagodejnimi naravnimi danostmi. Ne spreglejte tudi medico-wellness storitev za odpravljanje bolečin.

Aktivnosti
Zakaj ne bi odkrivali Prekmurja nekoliko drugače – s kolesom ali s pohodniškimi palicami v rokah? Se morda spopadli z golfskim izzivom najdaljše luknje v Sloveniji ali se pridružili na številnih športnih aktivnostih, ki jih brezplačno organizirajo za vas?

Ponudba in oprema namestitve Hotel Livada

Klimatizirani prostori, terme, wellnes, savne, masaže,medicinska pomoč, kolesarjenje, pohodništvo, golf, kulinarika, restavracija, bar.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Livada Moravske Toplice, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!