Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Lone

Možnosti nastanitve

Suita s pogledom na zaliv

Največje število gostov:
3

Suita vam ponuja od 65 m2 do 72 m2 površine, kjer najdete dnevni prostor, spalnico z zakonsko posteljo, dodatno ležišče, razkošno kopalnico s kopalno kadjo in tušem ter zasebno teraso.

Soba Grand

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba v velikosti 37 m2 vam ponuja pogled na zaščiten del Zlatnega Rta, zakonsko posteljo ter dodatno ležišče in kopalnico s kopalno kadjo in tušem.

Soba Premium

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Sobe Premium v velikosti 33 m2 vam ponuja posteljo za eno osebo, kjer boste uživali na poslovnem potovanju ali zakonsko posteljo in dodatno ležišče, kjer boste uživali z družino. V sobi boste našli še kopalnico s kopalno kadjo in tušem ter balkon.

Soba Classic

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 33 m2 vam ponuja sodoben dizajn, zakonsko posteljo in kopalnico s kopalno kadjo in tušem.

Hotels
5 star
Hrvaška
Rovinj
Ul. Luje Adamovića 31, 52210, Rovinj, Hrvaška

Tako kot v muzeju sodobne umetnosti vas bo vsak korak v tem muzeju navdušil. Hotel Lone je član prestižne znamke Design Hotels, ki ga oblikuje brezhibna mešanica razkošja, lepote, sloga in kulturne dediščine. Ta hotel je prava izbira tako za poslovna potovanja kot vaše počitnice.

Namestitev
Hotel vam ponuja ekskluzivno izbiro sob. Izberite intimno sobo za dve osebi in uživajte v zasebnosti razkošnih kopalnic ali pa izberite razkošno suito, ki vas pričakuje z razkošno zasebno teraso, masažno kadjo in dnevnim prostorom v katerem se boste lahko sprostili ob sobni strežbi.

Restavracije in bari
Prepustite se razvajanju vaših borbončic. Opravite se v restavracijo Resolution in si privoščite lokalne sestavine s pestro izbiro začimb. Restavracija On vas bo razvajala s klasičnimi jedmi in sodobnimi pristopi, ki vas bodo navdušili. Odpravite se v enega od barov, ki vas bodo razvajali z koktajli, brezalkoholnimi pijačami in vrhunskimi kavami.

SPA
Lone spa vas pričakuje s svojo pestro izbiro tretmajev. Izberite enega izmed tretmajev kože in se počutite pomlajene, odpravite se na masažo v dvoje in se predajte užitkom, ki vas bodo sprostili in poživili.

Aktivnosti
Odpravite se v fitnes in svoj oddih preživite aktivno, odigrajte igro tenisa ali pa se ga naučite igrati, odpravite se na pohod ali pa si izposodite kolo in odpravite v staro mesto Rovinja. Odkrijte kulturne znamenitosti Rovinja in se zabavajte na svojem oddihu.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Lone

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Hotel Lone Rovinj, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!