Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Majer´ca

Možnosti nastanitve

Družinska suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
3

Suita v velikosti 50 m2 vam ponuja eno veliko zakonsko posteljo, enojno posteljo in pograd. V suiti najdete razkošno kopalnico, idiličen pogled na gore in teraso.

Suita s savno

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Suita v velikosti 50 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, raztegljiv kavč, razkošno kopalnico s savno, pogled na idilično pokrajino.

Suita Duplex

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Suita v velikosti 25 m2 vam ponuja zakonsko posteljo in raztegljiv kavč in je primerna namestitev za tri do štiri osebe. Suita vam ponuja še razkošno kopalnico in pogled na gore.

Soba Deluxe

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 22 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, razkošno teraso s pogledom na jezero, razkošno kopalnico, televizor, prostor za sedenje.

Soba z balkonom

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 17 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, razkošno teraso s pogledom na idilično pokrajino, razkošno zasebno kopalnico, televizor.

Hotels
4 star
Slovenija
Bohinj
Stara Fužina 19, 4265 Bohinjsko jezero, Slovenija

Hotel Majerca se nahaja v Bohinju, 7 km od Vodnega parka in wellnessa Bohinj. Uživajte v osrčju narave in se prepustite lokalnim specialitetam. Uživajte ob pogledu na zeleno pokrajino in zadihajte v neokrnjeni naravi ter športnih aktivnostih.

Namestitev
Uživajte v razkošnih in sodobno opremljenih sobah, ki vam nudijo dnevni prostor, naravne materiale in razkošno posteljo. Uživajte na zasebnih terasah in se predajajte sončnim žarkom.

Restavracije in bari
Hotel vam ponuja restavracijo, kjer si lahko privoščite italijanski ali kontinentalni zajtrk. Posedite na terasi in uživajte ob svojem obroku v svežem zraku in idilični okolici.

SPA
Hotel vam ponuja savne, kjer se lahko sprostite in je le kratko vožnjo oddaljen od vodnega parka in wellnessa, kjer vas čaka obilo zabave in razvajanje v svetu savn in masaž.

Aktivnosti
Izbira hotela je idealna za smučanje ali pohodništvo. Omogoča vam izposojo koles in raziskovanje narave ter okolice.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Majer´ca

Kolesa, savna, smučanje, naravni materiali, zajtrk, idilična pokrajina.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Majer´ca Bohinj, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!