Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Meneghetti

Možnosti nastanitve

Soba Superior

Največje število gostov:
2

Sva vam ponuja 28 m2 bivalne površine, zakonsko posteljo ali dve ločeni ležišči, kopalnico s tušem in pogled na vinograde ter nasade oljk.

Soba Vintage

Največje število gostov:
3

Soba v velikosti 42 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, kopalnico s tušem. Soba je lahko eno ali dvonadstropna.

Vintage suite

Največje število gostov:
3

Suita v velikosti 65 m2 vam ponuja zakonsko posteljo, zasebno kopalnico, teraso s pogledom na nasad oljk, kamin in prostor za počitek.

Residenca

Največje število gostov:
3
Max Kids:
2

Residenca vam ponuja 150 m2 bivalne površine, dve spalnici z lastnima kopalnicama, kuhinjo z odprtim konceptom jedilnice in dnevne sobe, teraso z zunanjo jedilnico in zaseben vrt s pogledom na vinograde.

Villa z bazenom

Največje število gostov:
5
Max Kids:
4

Vila vam ponuja 225 m2 bivalne površine, kjer najdete tri spalnice in tri kopalnice. V vili najdete tudi kuhinjo, dve jedilnici in dnevni sobi. Zunaj boste našli prostorno teraso z jedilnico, zasebni vrt z bazenom in zasebno parkirišče.

Hotels
5 star
Hrvaška
Rovinj

Posestvo ima pestro in zanimivo zgodovino. Po Napoleonovih vojnah je Meneghetti kupil veliko posest, kjer je prideloval hrano za bližnje vojake. Začel je graditi in že takrat je posestvo dobilo naziv enega najlepših v Istri. Meneghetti je simbol razkošja, oaza miru in tišine, obkrožena z vinogradi in oljčnimi nasadi. Posest sprejme vsakogar, ki išče mir, tišino in vrhunsko storitev. Hotel je član prestižne družbe Relais & Chateaux.

Namestitev
Hotel vam ponuja luksuzne vile za sproščene družinske počitnice, rezidence za brezskrbne počitnice parov ter sobe in suite. Vile so zgrajene tako, da odražajo tradicionalno arhitekturo in edinstven način življenja ter omogočajo nepozabne počitnice. Prebudite se v aromatično jutra, ki vam ga ponujajo rezidence z zeliščnim vrtom. Uživajte v zasebnosti luksuza. Izberite sobo ali suito in uživajte v nepozabnih pogledih na vinograde, oljčne nasade in pokrajino, ki vam bo vzela sapo. Sprostite se in se prepustite svojemu oddihu.

Restavracije in bari
Uživajte v posebej pripravljenih obrokih in vrhunskem vinu. Uživajte v kosilu ob bazenu v Olivetti, večerjajte v vrhunski restavraciji, uživajte ob kozarcu vina v baru ali pa se odpravite na samotni kraj z kozarcem penine Menenghetti. Vse jedi so predstavljene kreativno in pripravljene iz svežih lokalnih sestavin. Ob vrhunskih jedeh si privoščite kozarec vina, ki vam ga bo sommelier z veseljem priporočal. Vaše obroke bo popestrilo vrhunsko oljčno olje, ki bo jedem dodalo tisto posebno noto. Prepustite se novim doživetjem in vrhunski hrani.

SPA
Sprostite svoj um in telo v mirni oazi hotela. Razvajajte se v spaju Energy Clinc, kjer lahko uživate v sproščujočih masažah, negi telesa in savnah. Za aktivno sprostitev obiščite fitnes, notranji ali zunanja bazena. V poletnih mesecih pa se odpravite na zasebno plažo posesti in uživajte v kristalnem morju.

Aktivnosti
Preživite vaše osebne trenutke na tem posestvu in proslavite svoj rojstni dan ali poroko. Odpravite se na pokušino vrhunskega vina, ki vam ga ponuja hotel. Preživite svoj oddih aktivno in se odpravite na sprehod, sposodite si kolo in pojdite kolesarit ali pa se prepustite kateremu izmed vodnih športov. Če ste ljubitelji golfa, se najbližje igrišče z osemnajstimi luknjami nahaja v narodnem parku Brijuni, ki je le kratko vožnjo s čolnom iz bližnje vasi. Če pa radi raziskujete, se odpravite na izlete v bližnja mesta in odkrijte pestro zgodovino pokrajine.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Meneghetti

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Please write FAQ here

Hotel Meneghetti Rovinj, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!