Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Navis

Možnosti nastanitve

Soba Superior

Največje število gostov:
2

Soba v velikosti 27 m2 vam ponuja nepozaben pogled na morje, zakonsko posteljo in prostor za sedenje ter pisalno mizo. Uživajte v razkošni kopalnici s s tušem. Ob doplačilu lahko s seboj pripeljete svoje hišnega ljubljenčka.

Superior Suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Suita v velikosti 35 m2 vam ponuja zajtrk, sef, balkon s pogledom na morje, ločeno spalnico z zakonsko posteljo in dnevni prostor, razkošno kopalnico z tušem. Ob doplačilu lahko s seboj pripeljete svojega hišnega ljubljenčka.

Hotels
5 star
Hrvaška
Opatija
Ul. Ivana Matetića Ronjgova 10, 51410, Opatija, Hrvaška

Hotel Navis ni eden izmed hotelov, ki ga obiščete in nanj takoj pozabite. Prepustite se edinstveni destinaciji, kjer čas miruje. Naj vas hotel razvaja v svojem neponovljivem slogu, vrhunski postrežbi in fantastični kuhinji. To je zgodba hotela Navis. Ustvarite si svojo zgodbo, ki pustila pečat v spominu vaših počitnic.

Namestitev
Prepustite se edinstvenim sobam in suitam, ki vam jih ponuja hotel. Želite pogled na morje? Tukaj vam vse sobe in suite nudijo prav to. Sodoben dizajn, razkošne kopalnice in balkoni vas bodo očarali. Naravni materiali in dizajn se popolno zlivata z velikimi steklenimi stenami in spektakularnim pogledom na morje. Zadihajte morski zrak in se prepustite uživanju.

Restavracije in bari
Uživajte v restavraciji Navis, ki se nahaja na pečinah s pogledom na zaliv Preluk in ponuja edinstveno kulinarično doživetje. Vzdušje je čarobno. Prepustite se posebnim okusom ob edinstvene pogledu. Prepletanje sredozemske in celinske kuhinje, popestri pester izbor svežih sestavin in začimb. Naj vas izbrane jedi presenetijo. Zvečer pa lahko uživate v hotelskem baru, kjer se boste zabavali ob odlični izbiri pijač.

SPA
Vsak trenutek preživet v hotelu Navis je terapija. Spa center Navis vas ponuja program za oživitev kože in telesa ter sprostitev uma. Začnite dan z osvežilno masažo, znebite se stresa s savno in kopeljo, potopite se v bazen in si privoščite kraljevski hidratacijski tretma. To je prava definicija sprostitve, ki vas pričakuje.

Aktivnosti
Hotel vam ponuja popoln wellnes paket, razvajajte se v sobi in centru. Odkrijte Opatijo in njene zgodovinske utrinke. Odpravite se do bližnjih mest in uživajte v kulinaričnih ponudbi. Hotel vam ponuja Tesla polnilne enote in zasebna parkirišča. Uživajte v vsakem trenutku vaše namestitve.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Navis

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Navis Opatija, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!