Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Park

Možnosti nastanitve

Soba s pogledom na jezero

Največje število gostov:
2

Udobna dvoposteljna soba z balkonom s pogledom na jezero. V sobi (13 – 17 m2) z dvema ležiščema širine 90 cm ali enim ležiščem širine 180 cm je pisalna miza, brezplačni WIFI dostop ter kopalnica s kadjo in toaleta.

Dvoposteljna soba

Največje število gostov:
2

Udobna dvoposteljna soba z balkonom s pogledom na park. V sobi (13 – 17 m2) z dvema ležiščema širine 90 cm ali enim ležiščem širine 180 cm je pisalna miza, brezplačni WIFI dostop ter kopalnica s tušem in toaleta.

Hotels
4 star
Slovenija
Bled
Cesta svobode 15, 4260 Bled, Slovenija

Hotel Park, največji hotel na Bledu, je s prenovo zaživel v zgodbi vode in parka, največjih naravnih danosti njegove okolice. Zgodba vode, ki ponazarja vir življenja, Blejsko jezero ter izvir termalne vode na Bledu, je vključena v arhitekturno zasnovo sob, ki gledajo na Blejsko jezero, skupnih prostorov ter celotno ponudbo prenovljenega hotela. Drugi del zgodbe govori o parku, v katerega je hotel umeščen, in ki predstavlja ime hotela. Zgodba parka je predstavljena skozi sobe, ki gledajo na zeleni park. Povsem novo edinstveno podobo je dobil tudi notranji termalni bazen v zgornjem nadstropju hotela, ki ponuja dih jemajoč razgled na jezero.

Namestitev
Uživajte v sodobnih in razkošno opremljenih sobah. Prepustite se poudarku na naravnih materialih in se predajte odesvanju vode in parka v lasti razkošni sobi. Uživajte v edinstvenem pogledu na jezero in se sprostite.

Restavracije in bari
V hotelski piceriji Rikli strežejo širok izbor testenin, solat in pic, v aperitiv baru pa si lahko privoščite različne pijače. V hotelski slaščičarni Park lahko pokusite znamenito blejsko kremšnito, druge slaščice in izbrano kavo

SPA
Uživajte v sprostivi, ki vam jo ponuja hotel. Center sprostitve in dobrega počutja Thai center Bled v Hotelu Park na blejski promenadi vašo alpsko sprostitev začini s ščepcem Orienta.

Ativnosti
Hotel vam s svojo idilično lokacijo ponuja nešteto možnosti. Odpravite se na sprehod okoli jezera ali pa pojdite kolesarit. Odpravite se na pohode in sprehode ter odkrijte okoliške griče in planine. Popeljite se do otoka na jezeru ali pa odkrijte Blejski grad.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Park

Jezero, bazen, spa, aktivnosti, restavracija, slaščičarna, televizor, narava.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Park Bled, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!