Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Pinija

Možnosti nastanitve

Hotelska suita

Največje število gostov:
4

Suita v velikosti 45 m2 vam ponuja velik balkon, zasebni dnevni prostor, dve spalnici in razkošno kopalnico.

Soba Premium s pogledom na morje

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Soba v velikosti 22 m2 vam ponuja balkon s pogledom na morje, zakonsko ležišče ali ločeni ležišči, dodatno ležišče za otroka in kopalnico.

Hotels
4 star
Hrvaška
Petrčane
VII. ulica 4, 23231, Petrčane, Hrvaška

Petrčane so majhno sredozemsko mestece nedaleč od Zadra, kjer najdete hotel Pinija. Zaradi edinstvenega položaja na naravnem polotoku je idealna izbira za počitnice in rekreacijo. V tem rajskem ambientu uživajte v gostoljubnosti, gastronomskih dobrotah, sprostite se v romantični wellness ponudbi, organizirajte poroko ali poslovni dogodek. Preprosto uživajte.

Namestitev
Razkošne sobe in apartmaje vas ne bodo pustili ravnodušne. Uživajte v edinstvenih namestitvah in razgledih, ki vam jih hotel ponuja. Uživajte s svojo družino, prijatelji ali v dvoje.

Restavracije in bari
Doživite čarovnijo Mediterana in uživajte v gastronomskih specialitetah hotelske restavracije. Ponudba restavracije temelji na hrvaški, dalmatinski in mednarodni kuhinji. Poseben poudarek je na kakovosti hrane, ki je lokalnega izvora.

SPA
Mešanica nežnih vonjev in sproščujoče glasbe zagotavlja specifično vzdušje Marea Wellness & Spa. Tretmaji Wellness & Spa centra Marea temeljijo na individualnem pristopu in prilagajanju vsakega tretmaja vašim željam in zahtevam.

Aktivnosti
Med bivanjem v hotelu Pinija vam je na voljo vrsta storitev in zmogljivosti, ki bodo vaše bivanje dopolnile in ga naredile še bolj prijetno in zanimivo. Poleg tenisa, ki ga lahko igrate na enem od treh teniških igrišč, lahko igrate tudi mini golf, odbojko na mivki ali si izposodite kolo in se odpravite na raziskovanje. Med vožnjo z jadralnimi ali parasailingi boste morje doživeli na povsem nov način. Za polepšanje počitnic se odpravite ma poldnevne in enodnevne izlete.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Pinija

Klimatizirani prostori, spa, zunanji in notranji bazen, restavracija, bar, plaža, televizor, internet, fitnes, športne aktivnosti, izleti, vodne aktivnosti.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Pinija Petrčane, Hrvaška

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!