Terra21Terra21
Forgot password?

Hotel Rikli Balance

Možnosti nastanitve

Suita s pogledom na jezero

Največje število gostov:
2

Prenovljena prostorna suita v kombinaciji lokalnih naravnih materialov in modernega oblikovanja z balkonom in pogledom jezero. V suiti (50 m2) je spalnica z ležiščem širine 180 cm, kopalnica s tušem ter prostorna dnevna soba s televizijo, udobno sedežno garnituro in jedilno mizo, grelnik za pripravo čaja ali kave in brezplačni WIFI.

Družinska Suita

Največje število gostov:
2
Max Kids:
2

Prenovljena prostorna dvosobna suita v kombinaciji modernega dizajna in trajnostnih naravnih materialov z balkonom s pogledom na park. V Suiti (50 m2) je ena spalnica z dvema ležiščema širine 90 cm in ena spalnica z ležiščem širine 180 cm. Vsaka spalnica ima televizor in kopalnico s kadjo ali tušem. Suita nudi še udoben skupen prostor s sedežno garnituro in televizorjem, grelnikom za pripravo čaja ali kave in  brezplačni WIFI.

Dvoposteljna soba s pogledom na jezero

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Leta 2017 prenovljena prostorna dvoposteljna soba v privlačnem modernem slogu s poudarkom na lokalnih naravnih materialih in balkonom s pogledom na jezero. V sobi (22 – 26 m2) z dvema ležiščema širine 90 cm ali enim ležiščem širine 180 cm je pisalna miza, raztegljiv fotelj (kot pomožno ležišče velikosti 70 x 190 cm), grelnik za pripravo čaja ali kave, brezplačni WIFI dostop, kopalnica s kadjo ali tušem in WC.

Dvoposteljna soba

Največje število gostov:
2
Max Kids:
1

Prenovljena, prostorna dvoposteljna soba z balkonom in pogledom na park. V sobi veliki 22 – 26 m2 z dvema ležiščema širine 90 cm ali enim ležiščem širine 180 cm je pisalna miza, raztegljiv fotelj (kot pomožno ležišče velikosti 70 x 190 cm), grelnik za pripravo čaja ali kave, brezplačni WIFI dostop, kopalnica s kadjo ali tušem in WC. Vse sobe so bile prenovljene aprila 2017 z uporabo naravnih materialov iz bližnjih slovenskih krajev.

Hotels
4 star
Slovenija
Bled
Cankarjeva cesta 4, 4260 Bled, Slovenija

Rikli Balance Hotelu oživlja tradicijo lokalnega okolja. So trajnostno naravnani. Skrbijo za vaše zdravje in dobro počutje. Nameščen na idealni lokaciji, kjer se vam odpira nepozaben pogled na Blejski grad in jezero. Uživajte v razkošju Bleda.

Namestitev
V hotelskih sobah spoznajte zgodbe o kranjski čebeli, tradicionalnih gorenjskih vezeninah, lectovem srcu, smreki z bližnje planote Pokljuke ter Arnoldu Rikliju, švicarskem naravnem zdravilcu, ki je na Bledu že v 19. stoletju ustanovil naravno zdravilišče. Uživajte v luksuznih in udobnih namestitvah.

Restavracije in bari
V restavracijah poiščite lokalne in tradicionalne jedi. Odpravite se v restavracijo Julijana, kjer vam kuharski mojster pripravlja lokalne jedi. Hotelska restavracija in bar vam ponuja raznolikost svojih kulinaričnih zgodb Bleda. A nekaj je skupno vsem – prisegajo na sveže sestavine in originalne pristope.

SPA
V wellnessu pa si privoščite alpsko ali medeno sprostitev. Če želite izkoristiti blagodejne učinke narave in se napolniti z energijo, vam je Rikli Balance Hotel pisan na kožo. Uživajte v edinstvenih tretmajih in se sprostite.

Aktivnosti
Odpravite se na raziskovanje Bleda. Obiščite Blejski grad, sprehodite se okoli jezera ali pa se z ladjico odpravite na otok in si oglejte cerkev. Odpravite se na pohode, kolesarit ali pa enostavno uživajte v naravi.

Ponudba in oprema namestitve Hotel Rikli Balance

Klimatizirani prostori, kopalni kompleks, zunanji bazen, razgled na grad in jezero, kongresni center, restavracija, bar.

Ocena obiskovalcev (0 ocene)

Hotel Rikli Balance Bled, Slovenija

Your overall Rating of this property

Šifra povpraševanja

Pin Koda

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
error: Vsebina je zaščitena !!